Veelgestelde vragen

5/5
5/5
5/5
5/5

Algemeen

De redenen om jouw theorie te halen via Theorieloket zijn eindeloos! We zetten de belangrijkste redenen voor jou op een rijtje:

 

  • Wij regelen het proces van A tot Z voor je (van het examen tot vervoer naar het CBR)
  • We geven veel persoonlijke begeleiding, zowel vóór als na het examen.
  • Bij Theorieloket krijg je een compleet unieke lesstof en examengericht les zodat slagen een eitje wordt.
  • Minimale wachttijden, na je aanmelding gaan wij direct voor jou aan de slag om een geschikt examen te vinden.
  • Meerdere locaties in heel Nederland! Dus altijd een locatie bij jouw in de buurt!
  • Hoogste slagingspercentage van Nederland
  • Koffie, thee en zoetigheden
  • Professionele begeleiding bij het CBR. 

Je meldt je aan via onze website en wij regelen de rest. En waar zorgen wij voor?

·       Makkelijke ezelsbruggetjes.

·       Duidelijke taal.

·       Herhalingen

 

D.m.v. van deze bewezen leermethode en de expertise van onze ervaren leraren hebben onze cursisten een torenhoog slagingspercentage. Meer dan 85% van onze cursisten haalt het examen in één poging!

Een cursusdag bij Theorieloket begint vroeg in de ochtend. Wij willen namelijk het meeste uit de dag halen. Je wordt omstreeks 7 uur ‘s ochtends verwacht op de cursuslocatie! Na ongeveer 5 a 6 uurtjes aan examen gerichte les te hebben gehad, vertrekt de hele cursusgroep naar het CBR om het examen af te leggen. De docent wacht op je bij het CBR en begeleidt je daar.

 

Nadat je het examen gemaakt hebt bespreek je het examen na met de docent. Mocht je geslaagd zijn dan vieren we dat met een leuke foto voor op social media. In het geval dat je het niet gehaald hebt, bespreek je met de docent wat er nodig is om het bij de tweede poging wél te halen.

Een goede voorbereiding is het halve werk! Wij gaan je niet tegenhouden om zelf door de boeken heen te gaan om bijvoorbeeld te oefenen met voorrangsregels of snelheden. Maar in principe hoef je je niet voor te bereiden voor een cursusdag bij Theorieloket. Wij leren jou alles wat je moet weten, voor iedere cursus.

De docenten van Theorieloket zijn ervaren opleiders met veel kilometers aan kennis. Ze zijn in dienst bij ons en dus verantwoordelijk voor al onze cursisten!

Nu kan je beginnen met het leukste gedeelte, de praktijklessen. Door de jaren heen hebben wij van Theorieloket een samenwerking opgebouwd met de beste praktijkopleiders bij jou in de buurt. Bel of mail ons voor een proefles nadat je je theorie-examen gehaald hebt. Misschien krijg je zelfs korting bij de praktijkopleider.

Auto
Het theorie-examen bestaat uit 3 onderdelen:

1. Gevaarherkenning – gaat over het herkennen van gevaar en wat je moet doen in een situatie. 25 vragen waarvan je 13 of meer vragen goed moet beantwoorden(Max 12 fouten).

2. Kennis – hier laat je zien dat je feiten en regels kunt herkennen en benoemen.12 vragen, hiervan moet je 10 of meer vragen goed beantwoorden(Max 2 fouten).

3. Inzicht – hier laat je zien dat je regels kunt toepassen en juiste beslissingen kunt nemen. 28 vragen, hiervan moet je 25 of meer vragen goed beantwoorden(Max 3 fouten).

Voor het gewone theorie-examen(onderdeel 2 en 3) heb je 30 minuten de tijd. Bij het onderdeel gevaarherkenning krijg je 8 seconden per vraag. Bij de onderdelen kennis en inzicht is geen tijd per vraag ingesteld. Je kunt zelf je tijd indelen.

Motor & Bromfiets/Scooter
Het theorie-examen voor de bromfiets en motor bestaat uit 50 vragen en 2 testvragen, hiervan moet je 44 of meer vragen goed beantwoorden.(max 6 fouten) Je krijgt vragen over verkeersregels en verkeersinzicht.

Ben je geslaagd? Dan is je uitslag 1,5 jaar geldig.

Annuleren

Zolang er geen examens zijn gereserveerd kan je bij ons kosteloos annuleren! Gereserveerde CBR examens zijn helaas niet te annuleren (door ons). Indien er wel een examen is gereserveerd bij het CBR hebben wij kosten moeten maken. Helaas zullen wij deze moeten doorberekenen.

Bij het CBR is het mogelijk om 1x een gereserveerde examen te verzetten naar een latere datum. Hierna is het niet meer mogelijk om een examen te verzetten. Indien je wilt verzetten moet dit uiterlijk 5 werkdagen voor de cursus bij ons vermeld zijn.

Voorkeursdatum

Dit is een datum waarop jij graag je theorie cursus wilt volgen aansluitend met een examen bij het CBR. Alle examens worden willekeurig vrijgegeven door het CBR. Wij hebben een team die dit in de gaten houd en indien er een datum is nabij jouw voorkeursdatum dan reserveren wij het examen voor jou. Hier opvolgend sturen wij jou de bevestigingsmail met de informatie over de cursusdatum, tijdstip en locatie. Indien deze datum jou niet schikt, kan je deze 1 x kosteloos verzetten naar een andere datum.

Dit is zeker mogelijk. Hierdoor hebben wij meer kans om een examen voor jou te vinden en ben je waarschijnlijk veel eerder aan de beurt!

Prijzen

Profiteer nu van onze aanbieding!
Voor slechts €89,- cursuskosten + examenkosten van €41,- kan jij je theorie bij ons behalen. Totaalbedrag inclusief examen komt dus uit op €130,- Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te verrichten.

Wij hebben een onwijs hoog slagingspercentage. Maar als je het toch niet haalt, laten wij jou niet alleen! Na je examen krijg je de gelegenheid om je examen na te bespreken met de docent. Ook is het mogelijk om achteraf gebeld te worden om je uitslag te bespreken en maken wij eventueel een plan van aanpak. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld extra cursussen. Natuurlijk geniet je ook van een flinke korting als herkanser.

Locatie

Momenteel zijn wij actief in:

Den Haag / Rijswijk, Leiden
Amsterdam / Haarlem, Alkmaar, Almere
Zwolle, Hoogeveen, Leeuwarden, Groningen
Utrecht, Eindhoven, Breda, Tilburg, Maastricht, Venlo, Enschede
Barendrecht, Rotterdam, Schelluinen ( Gorinchem)

Meerdere locaties volgen snel! Houdt onze social media in de gaten voor de nieuwste updates betreft locaties.

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen