Scooter theorie

Wil jij binnenkort je scooter theorie examen halen? Oefen dan bij TheorieLoket.nl of volg onze cursus en haal in 1 dag je examen. Zonder theorieboek!

Makkelijk je scooter theorie-examen halen

Als je met een scooter de weg op wil, moet je eerst examens doen. Een praktijkexamen, maar eerst een theorie-examen om te laten zien dat je de verkeersinzicht hebt én dat je de verkeersregels goed kent. Daarvoor moet je goed leren. Om je daarbij te helpen kun je bij Theorieloket.nl gratis oefenen of een dagcursus scooter theorie volgen.

Hoog slagingspercentage
Persoonlijke aandacht
Inclusief eten & drinken
Professionele begeleiding
Meteen theorie examen bij het CBR

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theorieloket Geslaagden

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Gratis oefenen

Voor je examen moet je alle verkeersregels kennen én toe kunnen passen. Je krijgt namelijk ook vragen over verkeersinzicht. De antwoorden daarop haal je niet uit een theorieboek. Daar moet je actief mee aan de slag gaan. Daarom kun je bij ons ook (gratis) je scooter theorie oefenen. Zo weet je precies wat je straks op het examen kan verwachten.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Je scooter theorie in 1 dag halen?

Geen zin om iedere avond met je neus in de boeken te zitten? Snappen we. Je kunt daarom bij ons ook een theoriecursus volgen. Hiermee leer je alles wat je moet weten in 1 dag. Eerst krijg je kort les over alle regels. Daarna gaan we heel veel oefenen en krijg je tips die niet in je theorieboek staan, maar die wel heel handig zijn.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Bromfiets-examen doen bij het CBR

Als je net hard hebt geleerd, wil je natuurlijk wel zo snel mogelijk je theorie-examen doen. Dan weet je alles namelijk nog het best. Daarom plannen we je examen meteen ná je cursus. Op dezelfde dag dus. Zo is de kans dat je slaagt veel groter en kun je dus echt je scooter theorie in 1 dag halen.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Altijd op een centrale plek

We geven de cursus op centrale plekken in het land. Bijvoorbeeld in Amsterdam, maar je kunt je ook aanmelden voor een dagcursus in Den Haag of in Utrecht. De cursus is daarbij altijd dicht bij een station en/of het CBR Examencentrum. Op die manier kun je er makkelijk komen met trein of bus en kun je meteen door naar het theorie-examen!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…