Motor theorie

Bij TheorieLoket.nl kun je gratis examens oefenen of een cursus volgen en direct je theorie-examen halen. Alles voor je motor theorie op één plek.

Theorie leren

Voordat je op die Kawasaki of chopper stapt, moet je eerst je motor theorie-examen halen. Gelukkig mag je zelf weten hoe je de theorie leert. Je kunt hiervoor je theorieboek induiken en examens oefenen óf bijvoorbeeld een handige dagcursus volgen. Hiermee leer je in één dag alles wat je moet weten en kunnen om meteen te slagen voor je examen.

Hoog slagingspercentage
Persoonlijke aandacht
Met eten & drinken
Professionele begeleiding
Meteen theorie-examen bij het CBR

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theorieloket Geslaagden

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Theorie-examen oefenen (gratis)

Voor je theorie-examen moet je natuurlijk de verkeersregels kennen. Maar je moet ook laten zien dat je verkeersinzicht hebt. Dat je gevaar herkent en dat je de regels kunt toepassen. Gelukkig zijn daar oefeningen voor. Bij TheorieLoket.nl kun je dan ook gratis je motor theorie oefenen met een proefexamen. Zo weet je precies hoe je ervoor staat!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Of volg een motor theorie cursus

Zie je jezelf niet iedere avond in de boeken duiken? Of heb je extra hulp nodig? Meld je dan aan voor onze dagcursus. Daarin leggen we je alle theorie uit aan de hand van praktijkvoorbeelden en oefen je onder professionele begeleiding met echte examenvragen. Daarmee slaag je bijna altijd in één keer voor je examen!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Direct je motor theorie halen

We zorgen ervoor dat je na de theoriecursus meteen examen kan doen bij het CBR. Slim, want dan heb je alles nog vers in je geheugen zitten. En omdat wij het examen voor je aanvragen, kun jij je gewoon helemaal richten op het leren van de theorie. Zo maak je het  theorie-examen straks beter en vergroot je de kans dat je in één keer slaagt!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Locaties

We geven de cursus motor theorie op verschillende locaties. Zo kun je je aanmelden voor een dagcursus in Amsterdam, maar je kunt ook terecht in bijvoorbeeld Utrecht of Den Haag. De cursuslocatie is daarbij steeds dicht bij een station en/of een CBR Examencentrum. Je kan er dus altijd makkelijk komen met de trein (of bus) én lekker snel examen doen!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…