Auto theorie

Wil jij je rijbewijs halen? Dan moet je eerst slagen voor je auto theorie examen. Met gratis oefeningen of een cursus helpen wij je erbij.

Op je eigen manier auto theorie leren

Je moet in ieder geval je theorie gehaald hebben vóór je praktijkexamen doet. Maar voor veel mensen zijn ook de lessen fijner als ze hun theorie in de pocket hebben. Je weet dan namelijk al wat alle regels zijn. Zit je net wat lekkerder in de auto. Om je te helpen je auto theorie examen te halen, kun je bij ons gratis oefenen of een cursus volgen.

Hoog slagingspercentage
Examen gerichte cursus
Persoonlijke aandacht
Met eten & drinken
Professionele begeleiding
Meteen theorie-examen bij het CBR

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theorieloket Geslaagden

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Gratis auto theorie oefenen

Oefening baart kunst. Dat geldt ook voor het halen van je theorie examen. Daarom kun je bij TheorieLoket.nl gratis je auto theorie oefenen. Gewoon online. Door onze gratis proefexamens te maken, weet je wat je straks kunt verwachten. Maar je weet ook hoe je ervoor staat en welke onderdelen je nog even extra aandacht moet geven.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Of volg 1 dag cursus

Leer je liever niet aan de hand van een theorieboek? Volg dan een theoriecursus bij TheorieLoket.nl. In één dag leren we je alles wat je moet weten voor je examen. Door gebruik te maken van handige ezelsbruggetjes hoef je daarbij niet alle regels één voor één uit je hoofd te leren. Dat scheelt weer een heleboel stampen!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Locaties

Momenteel kun je bij ons terecht in Rijswijk, Haarlem, Zwolle en Wezep. Onze locaties zijn altijd dicht bij het CBR of bij een station, zodat je er makkelijk kunt komen met het OV en meteen examen kunt doen als je alles nog in je hoofd hebt. Na de cursus lopen we, indien mogelijk, gezamenlijk naar het CBR toe. Geen loopafstand? Dan regelen wij het vervoer naar de examenlocatie.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Examen doen bij het CBR

Het is wel zo fijn als je een beetje snel examen kunt doen bij het CBR. Je hebt geen zin om eerst nog weken te moeten wachten. Dan ben je misschien alles al vergeten. Daarom zorgen we ervoor dat je na de cursus direct je auto theorie examen kunt doen. Zo is je slagingskans extra groot!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…