Theoriecursus

Met onze theoriecursus voor auto, motor en scooter haal jij je theorie-examen in 1 dag. Zonder boeken. Meld je nu aan!​​

Cursus & examen in 1 dag​​

Bij TheorieLoket.nl volg je eerst een scooter, motor of auto theoriecursus en doe je daarna meteen examen bij het CBR. Slim, want op deze manier onthoud je alles beter. Je hebt alle verkeersregels nog goed in je hoofd zitten en net nog geoefend met die inzichtsvragen. Zo maak je je examen beter en slaag je bijna altijd in één keer voor je theorie.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

gallerij 2

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Auto theoriecursus​

Ga jij je auto rijbewijs halen? Dan moet je eerst je auto theorie in de pocket hebben. En daar helpen we je graag bij. In onze cursus leer je namelijk slimme ezelsbruggetjes. Die zijn sneller en makkelijker te onthouden dan bladzijdes vol regels. Bovendien helpen ze je ook meteen die regels goed toe te passen op je examen. Win-win!

gallerij 2
gallerij 3

Motor theoriecursus​

Spring jij binnenkort het liefst op die Yamaha of Harley-Davidson? Ook dan moet je natuurlijk eerst nog even je motor theorie halen. In onze dagcursus leggen we je alle theorie duidelijk uit aan de hand van echte voorbeelden en situaties zoals je die ook op je examen voorgeschoteld krijgt. Zo ga je optimaal voorbereid naar het CBR!

Theoriecursus​ scooter

Ook als je je scooterrijbewijs gaat halen, moet je eerst slagen voor je theorie-examen. En zit je daarvoor liever niet de hele week met je neus in de boeken? Dan volg je natuurlijk onze cursus. Daarin leggen we je alle scooter theorie uit. Snel, duidelijk en met handige voorbeelden. Zo ben je in één ochtend klaar voor je examen. 100%.

gallerij 2
gallerij 3

Altijd in de buurt​

Er is bijna altijd wel een cursus bij jou in de buurt. Zo kun je bijvoorbeeld een theoriecursus in Amsterdam, Utrecht of Den Haag volgen. We zitten in ieder geval altijd op een plek dicht bij het station (of met een bushalte voor de deur) en regelen vervoer naar het CBR. Check alle locaties en meld je aan voor een cursus bij jou in de regio!