Theoriecursus Zoetermeer

Ben je op zoek naar een snelle manier om je theorie te behalen zonder urenlang te zwoegen boven de boeken? Bij Theoriecursus Zoetermeer hebben we de ideale oplossing voor jou!

Bij Theoriecursus Zoetermeer behaal je snel jouw theorie!

Ontdek bij Theoriecursus Zoetermeer hoe eenvoudig het is om je auto, scooter of motor theorie te behalen. Met onze speciaal ontworpen eendaagse cursus en deskundige instructeurs, ben je snel klaar om de weg op te gaan. Lees verder en ontdek alles wat Theorieloket jou te bieden heeft!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theoriecursus Dordrecht

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Een theoriecursus voor Zoetermeer

Je staat op het punt om je rijexamen te gaan doen, maar moet nog wel even je theorie examen halen? We kunnen het goed voorstellen is als dit niet iets is waar je naar uitkijkt. Rijden is heerlijk, lekker achter het stuur van de lesauto de stad door, of over de snelweg… Maar, dat theorie examen is toch alleen maar met je neus in de boeken en informatie stampen? Dat hoeft zeker niet altijd het geval te zijn. Als je namelijk bij Theorieloket inschrijft, dan zorgen wij ervoor dat je binnen 1 dag al die materie in je hoofd hebt zitten, en dat je het theorie examen hebt gehaald!

Theoriecursussen Dordrecht
Auto Scooter en Motor Theoriecursus Dordrecht

Een theoriecursus halen in Zoetermeer

Bij Theorieloket maken we gebruik van een methode die we speciaal voor jou hebben ontwikkeld. Hiermee kun je de boeken achterwege laten. Onze methode is er namelijk niet op gericht om jou de feiten te laten stampen, maar om je handige ezelsbruggetjes te leren. Met behulp van deze methode krijg jij in no time alle informatie aangereikt die nodig is om je theorie examen met goed gevolg af te leggen. Wij zorgen er dan ook nog eens voor dat je naar je theorie examen bij het CBR wordt gebracht en dat daar alles voor je wordt geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is even je examen halen!

Meer weten over een theoriecursus in Zoetermeer?

Wil jij je theoriecursus halen in Zoetermeer? Bij Theorieloket geven we cursussen in meerdere verschillende steden. Kijk gewoon even op onze site wanneer wij een cursus bij jou in de buurt geven en of hier nog ruimte is voor cursisten. Elders op onze site vind je dan ook nog meer informatie over onze methode en een plan van hoe een cursus er bij ons op een dag uitziet. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij een van onze cursussen!

Deelnemers van Theoriecursus Dordrecht
Aanmelden voor Theoriecursus Dordrecht

Veelgestelde vragen over Theoriecursus Zoetermeer

 
Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?
 
De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.
 
Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

 
Moet ik vooraf leren?

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

 
Wie reserveert het theorie-examen

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

 
Waar word de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

 
Hoe laat begint de cursus?

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.