Theoriecursus Schiedam

Behaal je theorie in slechts één dag zonder uren in de boeken te zitten! Bij Theoriecursus Schiedam hebben we de ideale oplossing voor jou.

Theoriecursus Schiedam: De beste keuze voor Schiedam en omgeving

Bij Theoriecursus Schiedam zijn wij ervan overtuigd dat het behalen van je theorie veel leuker kan zijn. Onze cursussen zijn zorgvuldig samengesteld, zodat je in één dag alle benodigde kennis opdoet om te slagen voor je auto, scooter of motor theorie-examen. Dit is wat je kunt verwachten:

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theoriecursus Dordrecht

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

De theoriecursus voor Schiedam

Het behalen van je theorie hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Als jij een beeld voor ogen hebt waarbij je dagenlang in de boeken zit om alle regeltjes in je hoofd te stampen, dan hoef je niet bang te zijn. Bij Theorieloket volg je namelijk een cursus waarbij al dat stampwerk helemaal niet nodig is. We hebben namelijk een speciale methode ontwikkeld waarmee ook jij eenvoudig dat theorie examen kunt halen. Onze theoriecursus voor Schiedam is bijzonder effectief, zoals je ook zult merken als je jezelf in komt schrijven. Bij ons heb je namelijk een slagingskans van 100 procent.

Theoriecursussen Dordrecht
Auto Scooter en Motor Theoriecursus Dordrecht

Een theoriecursus halen in Schiedam

De meeste mensen kopen of lenen een dik boek met regels, of zoeken op Internet een website waar deze regels terug te vinden zijn. Bij ons is dit helemaal niet nodig. Je komt gewoon bij ons langs op de dag van de cursus, waarna we in een klein groepje met jou aan de slag gaan. Onze theoriecursus voor Schiedam is bijzonder effectief, omdat we een eigen systeem hebben ontwikkeld waarmee we jou via ezelsbruggetjes alle belangrijke regels leren. Dit voorkomt dat je veel tijd moet besteden aan iets wat in een dag al klaar kan zijn. Dat niet alleen, maar we bieden je ook nog eens een unieke service.

Ook een theoriecursus halen in Schiedam?

Als jij er serieus over bent om je theorie examen gelijk al de eerste keer te halen, dan raden we je aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen en je in te schrijven. We bieden je dan ook nog eens de unieke service dat we jou aansluitend aan de cursus naar het CBR brengen. We helpen je met het inschrijfproces en zorgen er daarna voor dat je ook weer wordt teruggebracht. Dit allemaal dan ook nog eens tegen de laagste prijs die er voor theoriecursussen te vinden is. Wat wil je nog meer? Op onze site vind je een overzicht van cursusdagen waarbij we bij jou in de buurt een cursus geven. Schrijf je snel in!

Deelnemers van Theoriecursus Dordrecht
Aanmelden voor Theoriecursus Dordrecht

Veelgestelde vragen over Theoriecursus Schiedam

 
Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?
 
De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.
 
Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

 
Moet ik vooraf leren?

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

 
Wie reserveert het theorie-examen

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

 
Waar word de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

 
Hoe laat begint de cursus?

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.