Theoriecursus Rotterdam

Wil je snel je theorie in één dag behalen zonder urenlang in de boeken te zitten? Dan is Theoriecursus Rotterdam dé perfecte oplossing voor jou!

Theoriecursus Rotterdam: Het antwoord voor jouw theorie

Bij Theoriecursus Rotterdam zijn we ervan overtuigd dat het behalen van je theorie een stuk leuker kan zijn. Onze cursussen zijn zorgvuldig ontworpen, zodat je in slechts één dag alle benodigde kennis opdoet om te slagen voor je auto, scooter of motor theorie-examen. Dit is wat je kunt verwachten:

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theoriecursus Dordrecht

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

De nummer één theoriecursus van Rotterdam

Het theorie-examen is een cruciale stap op weg naar het behalen van je rijbewijs. Zonder het behalen van je theorie mag je namelijk niet deelnemen aan het rijexamen. Hoewel er op internet talloze handige cursussen te vinden zijn, zijn wij ervan overtuigd dat je slechts één bedrijf nodig hebt: Theorieloket. Onze eendaagse cursus biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid aan je rijexamen te beginnen. Met onze uitgebreide kennis en expertise leren we je effectief de belangrijkste verkeersregels, zodat je vol vertrouwen de weg op kunt

Theoriecursussen Dordrecht
Auto Scooter en Motor Theoriecursus Dordrecht

Je theoriecursus halen in Rotterdam

Wil je graag zo snel mogelijk je theorie-examen halen? Het behalen van je theorie is immers essentieel voordat je aan het echte examen kunt beginnen. Gelukkig hebben we een speciale methode ontwikkeld waarmee je snel en succesvol je examen kunt afleggen. Onze theoriecursus in Rotterdam werkt met handige ezelsbruggetjes die je kunnen helpen. Als je meer wilt weten, nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze website. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt om te kiezen voor ons systeem en onze cursus.

Meer weten over een de cursus halen in Rotterdam?

Bij Theorieloket bieden we niet alleen de beste cursus, maar ook de beste service. Wij zorgen ervoor dat je op de dag van de cursus niets tekortkomt. Bovendien brengen we je naar het CBR examen en helpen we je met het inschrijven. Geduldig wachten we tot je klaar bent met het examen, waarna we je samen met je nieuwe theoriecertificaat weer veilig naar huis brengen. Dit alles doen we tegen de laagste prijs die je kunt vinden! Wacht niet langer en schrijf je snel in via onze website.

Deelnemers van Theoriecursus Dordrecht
Aanmelden voor Theoriecursus Dordrecht

Veelgestelde vragen over Theoriecursus Rotterdam

 
Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?
 
De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.
 
Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

 
Moet ik vooraf leren?

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

 
Wie reserveert het theorie-examen

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

 
Waar word de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

 
Hoe laat begint de cursus?

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.