Theoriecursus Rijswijk

Bij Theoriecursus Rijswijk bieden we de perfecte oplossing om snel je theorie te behalen, zonder urenlang te zwoegen boven de boeken.

Bij Theoriecursus Rijswijk behaal je snel jouw theorie!

Ontdek bij Theoriecursus Rijswijk hoe eenvoudig het is om je theorie te behalen. Met onze speciaal ontworpen eendaagse cursus en deskundige instructeurs ben je snel klaar om de weg op te gaan. Lees verder en ontdek alles wat Theorieloket jou te bieden heeft!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theoriecursus Dordrecht

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Een theoriecursus in Rijswijk volgen

Woon je in Rijswijk en staat je theorie-examen voor de deur? Het theorie-examen is een belangrijke stap om aan te tonen dat je de vereiste kennis hebt om veilig aan het verkeer deel te nemen. Hoewel er veel regels zijn om rekening mee te houden, hoef je niet bang te zijn dat je dagenlang in de boeken moet duiken. Een betere optie is om je in te schrijven bij Theorieloket. Op onze website vind je meer informatie over onze cursus. Bij ons draait het niet om het simpelweg stampen van informatie, maar om een effectieve aanpak. We hebben een speciale methode ontwikkeld om je hierbij te helpen.

Theoriecursussen Dordrecht
Auto Scooter en Motor Theoriecursus Dordrecht

Je theoriecursus halen in Rijswijk

Voor een theoriecursus in Rijswijk met een slagingsgarantie van 100% nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze website. Schrijf je eenvoudig in voor onze cursus. Bij Theorieloket leer je niet alleen handige ezelsbruggetjes om de regels beter te begrijpen, maar begeleiden we je ook bij het theorie-examen. Wij brengen je naar het CBR voor het examen en zorgen voor de inschrijving. Daarnaast bieden we zelfs een drankje en een hapje aan! Het behalen van je theoriecursus in Leiden wordt op die manier heel eenvoudig.

De beste theoriecursus in Rijwijk

Zoek je een theoriecursus die je helpt de stof te begrijpen zonder eindeloos in de boeken te moeten duiken? Dan is Theorieloket de juiste keuze voor jou. Onze methode wordt ondersteund door uitstekende service, precies zoals je wenst. En het beste van alles is dat dit alles wordt aangeboden tegen de laagst mogelijke kosten.

Deelnemers van Theoriecursus Dordrecht
Aanmelden voor Theoriecursus Dordrecht

Veelgestelde vragen over Theoriecursus Rijswijk

 
Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?
 
De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.
 
Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

 
Moet ik vooraf leren?

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

 
Wie reserveert het theorie-examen

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

 
Waar word de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

 
Hoe laat begint de cursus?

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.