Theoriecursus Maastricht

Bij Theoriecursus Maastricht bieden we de perfecte oplossing om gemakkelijk en snel je theorie te behalen!

Theoriecursus Maastricht: de beste manier voor jouw theorie

Ontdek bij Theoriecursus Maastricht hoe eenvoudig het is om je theorie te behalen. Met onze speciaal ontworpen eendaagse cursus en deskundige instructeurs ben je snel klaar. Zo kan je daarna de focus leggen op je praktijk. Lees verder en ontdek alles wat Theorieloket jou te bieden heeft!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theoriecursus Dordrecht

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

De theoriecursus voor Maastricht

Ben jij op zoek naar een effectieve theoriecursus voor Maastricht, waar je ook nog eens een grote kans op slagen mee hebt? Neem dan vandaag nog een kijkje op de website van Theorieloket. Bij ons bedrijf heb je namelijk de mogelijkheid om binnen een dag alles te leren wat je maar nodig hebt. Je hoeft hiervoor niet te gaan zitten blokken om alle regels te leren kennen. Wij hebben een uniek systeem dat bestaat uit allerhande ezelsbruggetjes die jou het doorkrijgen van alle regels heel eenvoudig maken. Je krijgt dankzij ons systeem een slagingskans van maar liefst 100 procent. Dat is nog eens een slagingskans waar je wat mee kunt!

Theoriecursussen Dordrecht
Auto Scooter en Motor Theoriecursus Dordrecht

Je theoriecursus halen in Maastricht

Bij onze cursus ga je snel aan de slag met het onder de knie krijgen van de materie voor het examen. Onze theoriecursus in Maastricht is bijzonder effectief en helpt jou om gelijk al de eerste keer te slagen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je al eerder theorie examen hebt gedaan en dat dit niet helemaal naar wens is gegaan. In dat geval zul je merken dat je met onze manier van lesgeven wel die theorie kunt gaan halen. Op onze website vind je meer informatie over onze unieke cursus. Wij bieden je onze diensten aan voor de laagste prijs, waarbij je ook nog mag profiteren van onze unieke service.

De unieke theoriecursus voor Maastricht

Als jij bij ons aan de slag gaat met het halen van je theorie, dan krijg je hierbij ook onze unieke service. Wij brengen je namelijk ook naar het theorie examen toe, waar we je assisteren met het inschrijven. Klaar met het examen? Dan brengen we je ook weer netjes terug. We willen er alles aan doen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken dat theorie examen te halen. Wil je hier meer over te weten komen of heb je een vraag die niet op de site wordt beantwoord? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Deelnemers van Theoriecursus Dordrecht
Aanmelden voor Theoriecursus Dordrecht

Veelgestelde vragen over Theoriecursus Maastricht

 
Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?
 
De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.
 
Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

 
Moet ik vooraf leren?

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

 
Wie reserveert het theorie-examen

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

 
Waar word de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

 
Hoe laat begint de cursus?

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.