Theoriecursus Leiden

Ben je op zoek naar een snelle manier om je theorie te behalen zonder urenlang boven de boeken te zwoegen? Zoek niet verder! Bij Theoriecursus Leiden hebben we dé perfecte oplossing voor jou!

Bij Theoriecursus Leiden behaal je snel jouw theorie!

Ontdek bij Theoriecursus Leiden hoe eenvoudig het is om je theorie te behalen. Met onze speciaal ontworpen eendaagse cursus en deskundige instructeurs ben je snel klaar om de weg op te gaan. Lees verder en ontdek alles wat Theorieloket jou te bieden heeft!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theoriecursus Dordrecht

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Een theoriecursus in Leiden volgen

Woon jij in Leiden en sta je op het punt om je theorie examen te doen? Met je theorie examen geef je aan dat je kennis hebt die nodig is om je veilig in het verkeer te begeven. Er zijn heel wat regeltjes om rekening mee te houden als je aan de slag gaat met je theorie examen. Toch hoef je er niet bang voor te zijn dat je dagenlang in de boeken moet duiken. Beter is het om je in te schrijven bij Theorieloket. Op onze website vind je meer informatie over onze cursus. Het gaat bij ons niet om het stampen van informatie, maar juist om het zo effectief mogelijk hiermee omgaan. We hebben hier een speciale methode voor ontwikkeld.

Theoriecursussen Dordrecht
Auto Scooter en Motor Theoriecursus Dordrecht

Je theoriecursus halen in Leiden

Voor een theoriecursus in Leiden die je een slagingsgarantie geeft van 100%, raden we je aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website. Je kunt je hier eenvoudig inschrijven voor onze cursus. Je leert bij Theorieloket niet alleen maar een aantal handige ezelsbruggetjes om de regels goed te begrijpen, we begeleiden je ook bij je theorie examen. Dit houdt in dat wij je naar het CBR brengen om examen te doen en dat wij daar zorgen dat je wordt ingeschreven. We zorgen daarbij zelfs voor een natje en een droogje! Je theoriecursus halen in Leiden wordt op die manier wel heel eenvoudig.

De beste theoriecursus in Leiden

Ben jij op zoek naar een theoriecursus die je helpt de materie te begrijpen, zonder dat je hier constant voor in de boeken moet duiken? Dan ben je bij Theorieloket aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de methode voor jou, die ook nog eens wordt ondersteund door de allerbeste service die je jezelf maar kunt wensen. En dat alles dan ook nog eens tegen de laagste kosten die er te vinden zijn.

Deelnemers van Theoriecursus Dordrecht
Aanmelden voor Theoriecursus Dordrecht

Veelgestelde vragen over Theoriecursus Leiden

 
Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?
 
De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.
 
Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

 
Moet ik vooraf leren?

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

 
Wie reserveert het theorie-examen

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

 
Waar word de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

 
Hoe laat begint de cursus?

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.