Theoriecursus Leeuwarden

Wil je jij je theorie halen, maar zit je liever niet uren in de boeken? Dan hebben we bij Theoriecursus Leeuwarden dé oplossing.

Theoriecursus Leeuwarden: De oplossing voor veilig en succesvol rijden.

Bij Theoriecursus Leeuwarden geloven we dat leren zowel leuk als efficiënt kan zijn. Onze cursussen zijn zo gevormd dat je in één dag de nodige kennis opdoet om te slagen voor je auto, scooter of motor theorie. Dit is wat je kunt verwachten:

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theoriecursus Dordrecht

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

De beste Theoriecursus in Leeuwarden

Je bent in je hoofd er helemaal klaar voor, je Autorijbewijs en je wilt (als het aan jou ligt) al meteen de auto pakken en wegrijden. Natuurlijk kan dit nog niet! Eerst je autotheorie halen en natuurlijk ook de praktijklessen volgen. Bij het stukje voor je autotheorie, daar kunnen wij jou bij helpen, dit doen we namelijk met onze Theoriecursus in Leeuwarden. Zo zorgen we ervoor dat we jou binnen 1 dag klaarstomen op een leuke, informatieve en makkelijke manier. Voor jou zijn al meer dan 1000+ kandidaten geslaagd die onze theoriecursus in Leeuwarden en omstreken hebben gevolgd, en dit allemaal met positieve resultaten. Onze Theoriecursus in 1 dag is zodanig ingesteld dat je een 100% slagingskans hebt, dit houdt in dat zelfs als je Dyslexie of Faalangst hebt dat je nog steeds binnen 1 dag kunt slagen voor je autotheorie in Leeuwarden.

Theoriecursussen Dordrecht
Auto Scooter en Motor Theoriecursus Dordrecht

Wat kunnen wij voor jou betekenen in Leeuwarden?

Op het moment dat je een theorie cursus in Leeuwarden gaat volgen bij Theorieloket.nl, zul je zien dat de auto theorie cursus op een zeer makkelijke, interactieve, gezellige en ontspannen manier wordt verteld. Door onze jarenlange ervaring hebben we simpele manier gevonden om de Theorie uit te leggen, door middel van handige ezelsbruggen en makkelijke manieren van onthouden zorgen wij ervoor dat jij de theoriecursus in Leeuwarden binnen 1 dag kunt volgen zonder problemen.

Theoriecursus voor zelfverzekerd succes in 1 dag

  • Doordat we niet uit een theorieboek werken bij onze theorie cursus in Leeuwarden, zul je zien dat onze cursus ook uitermate geschikt is voor leerlingen die wat meer moeite hebben met leren, zoals mensen met Dyslexie, Faalangst of Leerstoornissen. Bij Theorieloket.nl kun jij met vol zelfvertrouwen je Theorie examen in gaan, want wij hebben werkelijk overal aan gedacht!

    Bij Theorieloket.nl Kun jij vol zelfvertrouwen naar jou Theoriecursus in Leeuwarden en omgeving en zorgen wij er samen voor dat jij slaagt in 1 dag!

Deelnemers van Theoriecursus Dordrecht
Aanmelden voor Theoriecursus Dordrecht

Veelgestelde vragen over Theoriecursus Leeuwarden

 
Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?
 
De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.
 
Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

 
Moet ik vooraf leren?

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

 
Wie reserveert het theorie-examen

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

 
Waar word de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

 
Hoe laat begint de cursus?

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.