Theoriecursus in 1 dag Rotterdam

Wil je op de snelste en makkelijkste manier je theorie te behalen? Kies dan voor onze theoriecursus in 1 dag in Rotterdam.

Theoriecursus in 1 dag Rotterdam: De snelste manier

Indien je een snelle en efficiënte methode zoekt om de benodigde theoretische kennis te vergaren om je theorie te halen, hoef je niet verder te zoeken. Onze theoriecursus is specifiek ontwikkeld om je binnen slechts één dag voor te bereiden op het theoretisch examen, zodat je nadien vol zelfvertrouwen de weg kunt gaan naar je praktijkexamen. Of je nu streeft naar het behalen van een autorijbewijs, scooter-rijbewijs of motorrijbewijs, wij staan paraat om je te begeleiden op jouw weg naar succes.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theoriecursus Dordrecht

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Je theoriecursus in 1 dag halen in Rotterdam

Wil jij graag je theorie examen halen? Kijk je een beetje op tegen het idee dat je hiervoor in de boeken moet duiken om al die regeltjes te leren? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Theorieloket. Wij hebben namelijk de methode voor jou om snel je theorie examen te kunnen halen. Met onze theoriecursus in 1 dag in Rotterdam heb je daarnaast ook nog eens een heel hoog slagingspercentage. Sterker nog, wij durven het wel aan om jou een honderd procent slagingskans te geven als je bij ons onze theoriecursus komt volgen!

Theoriecursussen Dordrecht
Auto Scooter en Motor Theoriecursus Dordrecht

Een theoriecursus in 1 dag halen in Rotterdam

Bij Theorieloket kom je langs, waarna wij je binnen een dag alles leren wat je maar moet weten over het verkeer. Dit houdt in dat wij je niet zomaar de regels in je hoofd laten stampen. Wij hebben namelijk een heel handig systeem ontwikkeld dat bestaat uit allemaal handige ezelsbruggetjes. Deze methode is bewezen effectief en heeft al heel wat mensen aan hun theorie examen geholpen. Dit is een noodzakelijke stap als jij ook straks op weg wilt om je rijexamen te gaan doen. Meer weten over onze manier van lesgeven? Kijk dan gewoon even op onze site of neem contact met ons op met al je vragen.

Service en garantie

Bij ons krijg je de beste service als je onze theoriecursus in 1 dag in Rotterdam gaat doen. We nemen je namelijk mee naar het CBR, waar jij meteen je examen gaat doen. We helpen je met inschrijven en staan klaar om je ook weer mee naar huis te nemen als je het examen gehaald hebt. Dat is nog eens een service die je niet terugvindt bij de andere bedrijven waar ook theoriecursussen worden gegeven. Dit alles ook nog eens tegen de laagste prijzen! Op onze website vind je een handig schema waarmee je jezelf snel in kunt krijgen op de dag dat er bij jou in de buurt nog ruimte is.

Deelnemers van Theoriecursus Dordrecht
Aanmelden voor Theoriecursus Dordrecht

Veelgestelde vragen over de theoriecursus in Rotterdam

 
Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?
 
De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.
 
Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

 
Moet ik vooraf leren?

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

 
Wie reserveert het theorie-examen

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

 
Waar word de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

 
Hoe laat begint de cursus?

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.