Theoriecursus in 1 dag Den Haag

Wil je op de snelste manier mogelijk je theorie behalen? Kies dan voor onze theoriecursus in 1 dag in Den Haag

Theoriecursus in 1 dag Den Haag: De snelste en makkelijkste manier

Als je op zoek bent naar een snelle en doeltreffende manier om de vereiste theoretische kennis op te doen voor het behalen van je theoretisch rijexamen, hoef je niet verder te zoeken. Onze theoriecursus in Den Haag is specifiek ontworpen om je binnen slechts één dag klaar te stomen voor het theoretisch examen. Hierdoor kun je met hernieuwd zelfvertrouwen de weg op gaan richting je praktijkexamen. Of je nu bezig bent met het behalen van een autorijbewijs, scooterrijbewijs of motorrijbewijs, wij staan klaar om je te begeleiden op je pad naar succes.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theoriecursus Dordrecht

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Een theoriecursus in 1 dag in Den Haag

We kunnen het ons goed voorstellen dat het idee van een theoriecursus je niet erg aanspreekt. Als jij je rijbewijs wil halen, dan zit je er niet echt op te wachten om hier heel ingewikkeld voor te moeten doen. Je wil gewoon achter het stuur zitten en zit er niet op te wachten om met je neus de boeken in te duiken. Dat komt goed uit, want wij hebben een methode ontwikkeld waarmee dit ook helemaal niet nodig is. Wij geven een theoriecursus in 1 dag in Den Haag, waar je ook nog eens 100% slagingskans bij hebt. Bij ons krijg je een cursus die niet bestaat uit feiten stampen, maar uit het gebruiken van slimme ezelsbruggetjes.

Theoriecursussen Dordrecht
Auto Scooter en Motor Theoriecursus Dordrecht

Een theoriecursus in 1 dag halen in Den Haag

Bij Theorieloket snappen we wel dat het niet heel leuk lijkt om hard te moeten blokken voor je theorie examen. Dit is ook de reden dat we een manier hebben ontwikkeld waarmee dit helemaal niet nodig is. Integendeel zelfs, want met onze methode leer je al die stof op een unieke, leuke manier. Dat niet alleen, onze methode is ook nog eens zeer effectief. Een theoriecursus in 1 dag in Den Haag volgen biedt ook nog extraatjes. We brengen je namelijk naar je theorie examen bij het CBR toe en begeleiden je daar. We doen er alles aan het je zo makkelijk mogelijk te maken dat theorie examen te gaan halen!

Meer weten over Theorieloket?

Wil jij je theoriecursus in 1 dag halen in Den Haag? Dan raden we je aan om je vandaag nog in te schrijven bij Theorieloket. Op onze website vind je alle informatie die je maar nodig hebt om de keuze voor ons te maken, waarbij je ook in een oogopslag ziet bij welke cursusdagen we nog ruimte hebben. Je betaalt bij ons minder dan bij vergelijkbare cursussen. De prijs van onze cursus is nog wel exclusief de kosten voor het theorie examen zelf.

Deelnemers van Theoriecursus Dordrecht
Aanmelden voor Theoriecursus Dordrecht

Veelgestelde vragen over de theoriecursus in Den Haag

 
Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?
 
De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.
 
Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

 
Moet ik vooraf leren?

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

 
Wie reserveert het theorie-examen

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

 
Waar word de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

 
Hoe laat begint de cursus?

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.