Theoriecursus Gouda

Wil je jij je theorie in één dag halen zonder uren in de boeken te zitten? Dan hebben we bij Theoriecursus Gouda de perfecte oplossing.

Theoriecursus Gouda: Dé cursus voor Gouda en omgeving

Bij Theoriecursus Gouda geloven we dat het behalen van je theorie een stuk leuker kan. Onze cursussen zijn zo in elkaar gezet dat je met een dag de nodige kennis opdoet om te slagen voor je auto, scooter of motor theorie. Dit is wat je kunt verwachten:

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theoriecursus Dordrecht

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

De nummer één theoriecursus van Gouda

Het theorie examen is een belangrijke stap als jij op weg bent naar het behalen van je rijbewijs. Zonder theorie mag je namelijk geen rijexamen doen. Er zijn op Internet allemaal handige cursussen te vinden, alsmede bedrijven die deze cursussen geven. Toch denken wij dat je maar een enkel bedrijf nodig hebt. We hebben het natuurlijk over Theorieloket. Bij ons krijg je een eendaagse cursus. Na het afronden van deze cursus ben jij helemaal klaar om aan de slag te gaan met je rijexamen. We hebben namelijk de kennis in huis om jou effectief te leren hoe de belangrijkste regels voor het verkeer in elkaar zitten.

Theoriecursussen Dordrecht
Auto Scooter en Motor Theoriecursus Dordrecht

Je theoriecursus halen in Gouda

Ben jij iemand die graag zo snel mogelijk dat theorie examen wil halen? Zonder theorie papiertje mag je nu eenmaal niet aan de slag met het echte examen. We hebben een speciale methode ontwikkeld waarmee jij ook snel het examen met goed gevolg af kunt ronden. Onze theoriecursus in Gouda werkt volgens een handig systeem van ezelsbruggetjes. Als je hier meer over wilt weten, dan kun je altijd even langskomen bij onze website. Hier staat alle informatie die je nodig hebt om de keuze te maken voor ons systeem en onze cursus.

Meer weten over een theoriecursus halen in Gouda?

Bij Theorieloket vind je niet alleen maar de beste cursus, maar ook de beste service. Wij zorgen er namelijk voor dat het je aan niks ontbreekt op de dag dat je de cursus bij ons komt volgen. Ook is het zo dat wij je naar het CBR examen toe brengen. We helpen je daar met het inschrijven en wachten daarna netjes tot je klaar bent met je examen. Jij en je nieuwe theorie papiertje brengen we dan weer terug naar huis. En dit alles bieden we je dan ook nog eens tegen de laagste prijs die hiervoor te vinden is! Schrijf je nu snel in via onze website.

Deelnemers van Theoriecursus Dordrecht
Aanmelden voor Theoriecursus Dordrecht

Veelgestelde vragen over Theoriecursus Gouda

 
Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?
 
De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.
 
Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

 
Moet ik vooraf leren?

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

 
Wie reserveert het theorie-examen

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

 
Waar word de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

 
Hoe laat begint de cursus?

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.