Theoriecursus Auto Groningen

Streef je naar een snel en zelfverzekerd succes bij je theoretisch examen? Zoek niet verder! Met Theoriecursus Auto Groningen kun je in slechts één dag de vereiste theoretische kennis voor je autotheorie verwerven en behalen.

Theoriecursus Auto Groningen: De Beste Route naar Succes

Bij Theoriecursus Auto Groningen hechten we geloof aan het idee dat leren zowel aangenaam als doeltreffend kan zijn. Onze cursusstructuur is specifiek ontworpen zodat je binnen één dag de noodzakelijke kennis vergaart om te slagen voor je autotheorie. Dit is wat je kunt verwachten:

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theoriecursus Barendrecht

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

De theoriecursus voor auto in Groningen

Met onze Theoriecursus haal jij in 1 dag je auto theorie in Groningen. Op onze cursuslocatie in Groningen zorgen wij er samen voor dat jij op een unieke manier les krijgt, met simpele uitleg en leuke ezelsbruggen. Theorieloket.nl heeft met zijn jarenlange ervaring een leuk en effectief manier ontwikkeld zodat jij ook in 1 dag je Autotheorie kunt halen bij het CBR in Groningen.

  • Leuke en Professionele begeleiding van onze instructeurs
  • Lunch en Vervoer geregeld plus een plekje voor je Theorie-examen
  • Dyslexie en Faalangst proef Theoriecursus
  • En de beste Theoriecursus die jij kunt krijgen.
Theoriecursussen Barendrecht
Auto, Scooter en Motor Theoriecursus Barendrecht

Meer weten over theoriecursus voor auto halen in Groningen?

Na het arriveren en aanmelden bij onze locatie in Groningen zal onze instructeur uitleggen hoe de verloop van de dag zal gaan. Onze Theoriecursus duurt ongeveer 5 uur lang met een aantal pauzes er tussendoor waarbij je natuurlijk een hapje eten en drinken krijgt. Na afloop van onze cursus wordt je begeleid door onze Professionele instructeurs en word je door ons gebracht naar het CBR in Groningen. De Locatie van het CBR is op de Protonstraat 3 in Groningen. De examen bestaat uit 2 onderdelen;

  • Gevaarherkening: 25 vragen
  • Verkeersregels/Inzicht: 40 Vragen

Bij gevaren herkening mag je maximaal 12 fout hebben en bij Verkeersregels maximaal 5 fout.

De Theorie-examen duurt maximaal 25 minuten waarbij je gelijk aan het einde te zien krijgt of je bent geslaagd, waarbij je hierna 1,5 jaar kunt genieten van je Theorie certificaat!

Ezelsbruggetjes en strikvragen

Omdat onze cursus geschikt is voor Jan en alleman leren wij de theorie stof in onze eigen Jip en Janneke-taal. Wij zorgen ervoor dat alle strikvragen behandeld worden waarmee het CBR op de proppen kan komen. Alle onderwerpen die jij tijdens je theorie examen krijgt wordt behandelt in onze theoriecursus. Met de Theoriecursus Van TheorieLoket ben jij ervan verzekerd dat jij in 1 dag uitstekend bent voorbereid op jouw auto theorie examen. Zelfs kandidaten met faalangst, dyslexie of bijvoorbeeld ADHD wisten na onze auto theorie cursus in 1 dag hun theorie examen te behalen!

Deelnemers van Theoriecursus Barendrecht
Aanmelden voor Theoriecursus Barendrecht

Veelgestelde vragen over de auto theoriecursus in Groningen

Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?

De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.

 
Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

 
Moet ik vooraf leren?

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

 
Wie reserveert het theorie-examen

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

 
Waar word de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

 
Hoe laat begint de cursus?

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.