Theorie in 1 dag Rotterdam

Ben je op zoek naar de snelste manier om je theorie te behalen? Kies dan voor onze theorie in 1 dag cursus in Rotterdam.

Theoriecursus in 1 dag Rotterdam: De snelste manier voor jouw theorie

Ben je op zoek naar een snelle en effectieve manier om je theoretische kennis voor je rijbewijs op te doen in Rotterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze cursus is ontworpen om je in slechts één dag voor te bereiden op het theorie-examen, zodat je daarna vol vertrouwen de weg op kunt. Of je nu een auto, scooter of motorrijbewijs wilt halen, wij staan voor je klaar om je te begeleiden op je weg naar succes.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theoriecursus Dordrecht

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Theorie in 1 dag in Rotterdam

Je wilt je theorie examen halen maar ziet er tegenop om dan dagen achtereen de regels in je hoofd te moeten stampen? Dat is ook helemaal niet nodig! Bij Theorieloket hebben we een speciale methode ontwikkeld waarmee ook jij razendsnel je theorie examen haalt. We bieden je hierbij zelfs een garantie dat er een slagingskans is van 100 procent. Dat is een garantie die andere cursussen niet durven te geven, maar wij wel. We doen dit omdat we een methode hebben ontwikkeld die helemaal waterdicht is. Met onze theorie in 1 dag in Rotterdam haal jij dan straks ook je theorie examen zonder problemen!

Theoriecursussen Dordrecht
Auto Scooter en Motor Theoriecursus Dordrecht

Je theorie halen in 1 dag in Rotterdam

Als jij je theorie wil halen in 1 dag in Rotterdam, dan raden we je aan om je in te schrijven bij Theorieloket. Wij hebben namelijk de kennis in huis om jou zo snel mogelijk aan je examen te helpen. Dit houdt in dat je een dag bij ons langskomt, waar we je een systeem leren dat bestaat uit een groot aantal handige ezelsbruggetjes. Het onthouden van de belangrijke regels voor in het verkeer wordt op deze manier heel eenvoudig. Met dit systeem van ons in je hoofd kun je dan vol vertrouwen naar je theorie examen toe. Wij brengen je persoonlijk naar het examen toe en blijven hier zitten tot je met het papiertje weer de deur uitkomt!

Wil jij ook je theorie halen in 1 dag in Rotterdam?

Met onze cursus weet je zeker dat je eenvoudig je theorie examen haalt. Wij bieden theorie in 1 dag in Rotterdam aan waarbij je een slagingskans hebt van 100 procent. We denken hier niet licht over, maar zijn er simpelweg van overtuigd dat onze methode werkt en effectief is. Als je hier meer over wilt weten, dan neem je gewoon even contact met ons op. We beantwoorden dan al je vragen. Je kunt je daarna eenvoudig inschrijven via onze website. Hier vind je een overzicht van de dagen dat wij nog plek hebben voor onze cursus.

Deelnemers van Theoriecursus Dordrecht
Aanmelden voor Theoriecursus Dordrecht

Veelgestelde vragen over de cursus in Rotterdam

 
Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?
 
De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.
 
Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

 
Moet ik vooraf leren?

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

 
Wie reserveert het theorie-examen

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

 
Waar word de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

 
Hoe laat begint de cursus?

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.