Theorie in 1 dag Den Haag

Wil je op de snelste en beste manier je theorie behalen? Kies dan voor onze theorie in 1 dag cursus in Den Haag.

Theoriecursus in 1 dag Den Haag: De snelste manier voor jouw theorie

Zoek niet verder als je een snelle en effectieve manier zoekt om je theoretische kennis voor je rijbewijs in Den Haag op te doen. Onze cursus is speciaal ontworpen om je in slechts één dag voor te bereiden op het theorie-examen, zodat je daarna met vertrouwen de weg op kunt. Of je nu een auto, scooter of motorrijbewijs wilt halen, wij staan klaar om je te begeleiden op je weg naar succes.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theoriecursus Dordrecht

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Een theoriecursus in 1 dag in Den Haag

Ben jij er helemaal klaar voor om je rijbewijs te gaan halen? Er staat je dan nog 1 horde te wachten, namelijk het theorie examen! Dit is misschien iets waar je niet op zit te wachten. De hele tijd met je neus in de boeken of achter je computer om al die regeltjes in het verkeer in je hoofd te stampen. Toch hoeft het niet zo te zijn. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om Theorieloket in te schakelen. Wij geven een eendaagse theoriecursus waarmee jij ook gegarandeerd slaagt voor je theorie examen. Je krijgt bij ons niet alleen les, maar we zorgen er ook voor dat je naar het CBR wordt gebracht om je examen af te nemen.

Theoriecursussen Dordrecht
Auto Scooter en Motor Theoriecursus Dordrecht

Ook een theoriecursus in 1 dag in Den Haag volgen?

Er zijn heel wat verschillende cursussen te vinden op het gebied van theorie. We kunnen je echter vertellen dat je geen andere cursus zult vinden die zo effectief is als die van ons. Wij hebben namelijk een speciale methode ontwikkeld waarmee je die theorie materie in rap tempo gaat leren. Je theorie in 1 dag in Den Haag, het lijkt misschien te mooi om waar te zijn. Toch is het dat niet, want als je bij ons aan de slag gaat weet je zeker dat je onder professionele begeleiding aan de slag gaat. We raden je dan ook van harte aan om eens een kijkje te komen nemen op onze site als je meer informatie wil hebben over onze methode.

Meer weten over de eendaags cursus in Den Haag?

Dat theorie examen hoeft helemaal niet voor slapeloze nachten te zorgen. Die gedachten dat je dan regels moet gaan stampen kun je ook uit je hoofd wegnemen. Je komt gewoon bij ons langs om via onze methode de stof te leren, waarna wij je begeleiden naar het theorie examen. Je hebt dan 100% slagingskans en krijgt hier ook nog een lunch en drankjes bij. Om het allemaal nog mooier te maken geven we deze cursus ook nog eens tegen de laagste prijs die er te vinden is. Inschrijven? Dat kan heel eenvoudig via onze website.

Deelnemers van Theoriecursus Dordrecht
Aanmelden voor Theoriecursus Dordrecht

Veelgestelde vragen over de cursus in Den Haag

 
Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?
 
De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.
 
Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

 
Moet ik vooraf leren?

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

 
Wie reserveert het theorie-examen

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

 
Waar word de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

 
Hoe laat begint de cursus?

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.