Auto theorie oefenen

Bij TheorieLoket.nl kun je jouw auto theorie oefenen. Gewoon online met een gratis oefentoets of met meerdere CBR proefexamens.

Van voorrang tot verkeersbord

Oefening is belangrijk. Daardoor ga je namelijk goed voorbereid je theorie examen in. Vol zelfvertrouwen. De kans dat je slaagt wordt dan veel groter. Daarom helpen wij je graag je auto theorie oefenen. Met onze tips, trainingen en oefenvragen op het gebied van verkeersregels en inzicht slaag je bijna altijd in één keer. Zeker weten.

Gratis oefenexamen
Uitgebreide foutanalyse
Altijd up-to-date
Direct online toegang
Voor een hogere slagingskans
Gratis oefen examen
Theorieboek
10 oefenexamens
iPakket Compleet

10+ Locaties

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Gratis oefentoets

Wil je weten waar je staat? Of gewoon eens kijken hoe zo’n theorie examen nu eigenlijk gaat? Doe dan onze gratis oefentoets. Kan gewoon online. Daarmee weet je wat ongeveer kunt verwachten op het examen én kun je zien welke onderdelen je misschien nog even beter moet leren.

Meerdere examens oefenen

Heb je al goed geleerd? Dan kun je het best je auto theorie oefenen met meerdere oefenexamens. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat er van je gevraagd wordt tijdens het CBR examen en kom je in ieder geval nooit voor verrassingen te staan. Misschien krijg je straks wel (bijna) dezelfde vragen. Helemaal mooi meegenomen!

Online examentraining

Ook met onze online examentraining kun je je auto theorie oefenen. Net als op het theorie examen van het CBR krijg je hierbij vragen over verkeersregels, gevaarherkenning en verkeersinzicht. Maar dan wel met foutenanalyse en hulp van een digital coach. Hiermee bereid je je optimaal voor op het examen.

Auto theorie oefenen met een cursus

Geen zin om de hele week met je neus in de boeken te zitten en oefenvragen? Volg dan onze theoriecursus en haal je examen in één dag. Tijdens de cursus leer je handige ezelsbruggetjes. Hiermee ga je oefenen en daarna kun je meteen het examen maken bij het CBR. Ben je in één keer klaar!

10+ Locaties

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda