Scooter Theorie in één dag.

Wil jij je scooter theorie in 1 dag halen? Dat kan met onze theoriecursus! In één dag leren we je alles wat je moet weten en kun je meteen examen doen!

Dagcursus en examen in één

Je kunt je scooter theorie in 1 dag halen door eerst een theoriecursus te volgen en daarna meteen examen te doen bij het CBR. Je leert de theorie dus op dezelfde dag als je examen. Omdat je dan alles nog goed in je geheugen hebt, kun je het examen extra goed maken. Daardoor slaag je bijna altijd wel in één keer!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Scooter theorie in een dag

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Hoe gaat de cursus?

De theoriecursus begint ‘s ochtends vroeg. Je hoeft er niet voor te leren. Je hebt er zelfs geen boek voor nodig. We leggen je alles wat je moet kennen namelijk uit aan de hand van handige ezelsbruggetjes die je makkelijk kunt onthouden. Daarna oefen je nog met echte examenvragen, zodat je weet wat je ‘s middags op het examen kunt verwachten!

Theorie scooter in een dag
In een dag je scooter theorie

Waar geven jullie de cursus?

De cursus vindt plaats op verschillende plekken door heel Nederland. Van Amsterdam en Den Haag tot Arnhem, Breda of Zwolle. Tijdens het aanmelden kun je eerst een locatie bij jou in de buurt kiezen. Vervolgens zie je meteen op welke datum we nog plekken hebben. Daarna maak je je aanmelding pas definitief.

Ben ik na het examen klaar voor de praktijk?

Voor het praktijkexamen moet je minimaal 16 jaar zijn en je theorie op zak hebben. Als je de theorie hebt gehaald, kun je dus ook een praktijkexamen aanvragen. Bij sommige rijscholen kun je vervolgens rijlessen volgen en daarna ook het praktijkexamen afleggen. Daarmee haal je ook je scooter theorie in 1 dag!

Theorie scooter halen
Scooter theorie

Meld je nu aan!

Wil jij ook lekker op de scooter naar school of naar je werk? Meld je dan aan voor onze dagcursus en haal je scooter theorie in 1 dag. Daarmee kun je meteen een praktijkexamen aan laten vragen door een rijschool bij jou in de buurt!