Over ons

Wij zijn TheorieLoket.nl. Met handige oefeningen en fijne theoriecursussen helpen wij jou in één keer slagen voor je theorie-examen. Op een leuke manier.

5/5
5/5
5/5
5/5

Alles voor je theorie bij één loket

Voordat je gaat afrijden moet je altijd eerst je theorie examen halen. Voor dit examen moet je helaas leren. Maar op Theorieloket.nl vind je alles wat je nodig hebt om je goed voor te bereiden op je theorie examen. Van theorieboeken, oefenexamens tot aan complete cursussen waarmee je in 1 dag klaar bent! 

Zo leer je op een snelle en makkelijke manier jou theorie.

gallerij 3
gallerij 2

Theoriecursus zonder boeken

Niet iedereen leert even makkelijk uit een boek, daarom hebben we een 1-daagse theoriecursus voor jou ontwikkeld. Tijdens de theoriecursus leren wij jou slimme ezelsbruggetjes waarmee jij alle lesstof veel sneller en makkelijker zult onthouden. Ook gaan we oefenen met echte examenvragen, dus tijdens onze 1-daagse theoriecursus  heb jij geen boek nodig!

In 1 dag slagen

Wij geloven ook, dat alles wat je net hebt geleerd het beste meteen in de praktijk kunt brengen. Daarom reserveren we bij Theorieloket.nl ook meteen een examen voor jou bij het CBR., die je direct na de cursusdag zult afnemen. Want wij zijn ervan overtuigd dat je examen daardoor beter maakt en dat de slagingskans zo een flink groter is. Zeker weten!

gallerij 3
gallerij 2

Theorie oefenen

Je hebt rijlessen nodig om te leren rijden en datzelfde geldt ook voor je theorie. Door te oefenen leer jij je kennis toe te passen op je theorie-examen, krijg je beter inzicht en raak je bekend met de vraagstellingen van het CBR. Dat is ook wel fijn!  Daarom kun je bij ons nu ook je theorie-examen oefenen. 

Makkelijker, leuker & sneller

Wij geloven dat iedereen zijn of haar theorie-examen zonder moeite moet kunnen behalen. Daarom maken wij het leren van de theorie voor iedereen graag een stukje makkelijker, leuker en sneller. Zodat je zelf de theorie kunt leren op een manier die bij jou past. Want alleen dan ga jij vol zelfvertrouwen het examen in en haal jij je theorie in één keer!

gallerij 3

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen