Motor Theorie in één dag.

Wil jij je motor theorie in 1 dag halen? Dat kan met onze theoriecursus! In één dag leren we je alles wat je moet weten en kun je meteen examen doen!

Theoriecursus en examen in één

Bij Theoreloket.nl kun je je motor theorie in 1 dag halen. Hoe? Door ‘s ochtends een theoriecursus te volgen en ‘s middags meteen door te gaan naar je examen bij het CBR. Dat is wel zo fijn, want je hebt dan alle kennis nog goed in je koppie zitten. Daardoor is de kans dat je in één keer slaagt ook veel groter!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Motor theorie in een dag

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Is de theoriecursus moeilijk?

Nee, hoor. We leggen je alle theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden uit. Zo leer je namelijk niet alleen wat de regels zijn, maar zie je ook meteen hoe je ze toe moet passen. Daarna oefenen we nog even met echte examenvragen, zodat je weet wat je kunt verwachten. Op die manier ben je klaar om je motor theorie in 1 dag te halen!

Theorie motor in een dag
In een dag je motor theorie

Moet ik het theorie-examen aanvragen?

Wij regelen alles voor je. Van eten en drinken tijdens de cursus tot de aanvraag van je theorie-examen. Zo weet je zeker dat er plek is op dezelfde dag als je cursus en hoef je je dus nergens druk over te maken. Je kunt je gewoon lekker concentreren op de theorie die je moet leren. Dat maakt de slagingskans nog groter!

Waar kan ik mijn motor theorie in 1 dag halen?

We werken door heel Nederland. Van Leeuwarden tot Maastricht en van Amsterdam tot Zwolle. Tijdens het aanmelden voor de motor theoriecursus zie je al onze locaties en kun je een datum kiezen. Soms kun je zelfs al dezelfde week nog terecht op een locatie bij jou in de buurt. Dat scheelt weer!

Motor theorie
Theorie motor halen

Meld je nu aan!

Wil jij ook je motor theorie in 1 dag halen? Meld je dan nu aan voor onze theoriecursus en examen op een dag! Met professionele begeleiding en persoonlijke aandacht slaag je bijna altijd in één keer – zonder dat je er een boek voor open hoeft te slaan.