Scooter theorie Utrecht

Op een leuke en makkelijke manier je scooter theorie in Utrecht halen? Meld je dan aan voor onze theoriecursus en slaag in 1 dag voor je examen!

Theoriecursus & examen in één

Je hebt geen zin om dat theorieboek urenlang door te bladeren en vervolgens nog weken te moeten wachten op je examen. Dat snappen we. Daarom volg je bij TheorieLoket.nl ‘s ochtends een theoriecursus en kun je ‘s middags meteen je examen maken bij het CBR. Op die manier kun je dus in 1 dag je scooter theorie in Utrecht halen!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theorieloket Geslaagden

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Wat ga ik doen tijdens de theoriecursus?

De theoriecursus begint met een korte uitleg wat we gaan doen. Daarna leggen we je meteen de theorie uit aan de hand van praktijkvoorbeelden en gaan we oefenen met echte examenvragen. Je ziet dus meteen wat er bedoeld wordt en je weet precies wat je straks op het bromfiets theorie-examen kunt verwachten. Zo slaag je bijna altijd in één keer!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Wanneer is het examen?

Met de cursus scooter theorie in Utrecht helpen we je zo goed mogelijk voorbereiden op het examen. Het is dan wel zo fijn als je ook meteen examen kunt doen. Je weet het namelijk dan nog beter dan wanneer je weken moet wachten. Daarom reserveren we meteen een examen voor je bij het CBR. Kun je na de theoriecursus direct door!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Op welke dagen wordt de cursus gegeven?

Dat hangt af van het aantal beschikbare examenplekken bij het CBR. Soms zijn er namelijk niet genoeg plekken en dat zou betekenen dat je na de theoriecursus niet direct je examen kan maken. In die gevallen nemen we even contact met je op om een andere dag te plannen waarop je wél meteen door kan naar het theorie-examen. Wel zo fijn, toch?

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Waar is de cursus scooter theorie in Utrecht?

Ook de locatie van de cursus scooter theorie in Utrecht verschilt. Maar we zorgen altijd voor een fijne plek dicht bij een station, zodat je er makkelijk met de bus of trein kan komen. Ook zitten we vaak in de buurt van het CBR Examencentrum aan de Mississippidreef 151A in Overvecht-Noord. Zo kun je makkelijk en snel door!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…