Scooter theorie Amsterdam

Haal je theorie-examen in 1 dag met onze dagcursus scooter theorie in Amsterdam. Snel, zonder boeken en met grote kans om te slagen!

Haal je scooter theorie in 1 dag

Bij TheorieLoket.nl haal jij je theorie-examen in 1 dag. We zorgen namelijk dat je na de cursus scooter theorie in Amsterdam meteen door kan naar het CBR je examen. Dan weet je alles nog namelijk nog het best en is de kans dat je slaagt daardoor ook veel groter. Zo haalt bijna iedereen na de theoriecursus het examen in één keer!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theorieloket Geslaagden

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Hoe gaat de dagcursus?

Tijdens de dagcursus scooter theorie in Amsterdam leggen we je eerst de theorie uit. Niet uit een boek, maar met echte voorbeelden en situaties zoals je die ook bij het theorie-examen krijgt. Door daarna te oefenen met echte examenvragen weet je precies wat je straks bij op het examen kunt verwachten. Zo ga je altijd met een goed gevoel naar het CBR!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Wanneer kan ik examen doen?

Na de scooter theoriecursus kun je meteen examen doen bij het CBR. Die reserveren we voor je. Op die manier heb je alles wat je net geleerd hebt nog goed in je geheugen zitten. Dat is wel zo fijn als je bij het CBR zit, want daardoor maak je het examen vaak beter. Op die manier slaag je bij TheorieLoket.nl dus bijna altijd in 1 dag!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Wanneer wordt de theoriecursus gegeven?

Omdat je je examen meteen na de theoriecursus gaat maken, zijn we voor het plannen van de cursus afhankelijk van de beschikbare plekken bij het CBR. Het kan dus zijn dat er op jouw voorkeursdatum niet genoeg plaats is. In dat geval zoeken we samen naar een andere dag waarop je de cursus kunt volgen en daarna het theorie-examen kan maken.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Waar is de cursus scooter theorie in Amsterdam?

De theoriecursus wordt altijd gegeven op een plek dicht bij een station. Je kunt er dus altijd makkelijk komen met de bus of met de trein. En als het even kan, plannen we de theoriecursus ook vlak bij het CBR Examencentrum aan de Naritaweg. Dicht bij station Amsterdam Sloterdijk. Zo kun je snel door naar je examen!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…