Motor theorie Utrecht

Geen zin om met je neus in de boeken te zitten? Meld je nu aan voor onze theoriecursus en haal in 1 dag je motor theorie in Utrecht!

Theoriecursus & examen in 1 dag

Een cursus motor theorie in Utrecht én examen doen in 1 dag? Bij TheorieLoket.nl kan het. Je volgt ‘s ochtends eerst onze theoriecursus en daarna vertrek je direct naar het CBR voor je examen. Handig, want dan heb je alles wat je geleerd hebt nog goed in je hoofd zitten. Op die manier slaag je bijna altijd in één keer!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theorieloket Geslaagden

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Hoe gaat de theoriecursus in z’n werk?

Simpel. We beginnen met een korte uitleg van de dag en leggen je daarna alle theorie uit. Compleet met voorbeelden en situaties uit de praktijk, zoals je ze ook op je examen ziet. Heb je geen boek voor nodig. Daarna gaan we uitgebreid oefenen met echte examenvragen, zodat je goed voorbereid op weg gaat naar het CBR.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Wanneer kan ik examen doen?

Met onze cursus motor theorie in Utrecht zorgen we dat jij zo goed mogelijk voorbereid het examen in gaat. Dat betekent ook dat je na de theoriecursus meteen examen doet bij het CBR. Je onthoudt dan namelijk alles stukken beter dan wanneer je eerst nog 2 of 3 weken zou moeten wachten. En dat verhoogt weer je slagingskans!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Waar is de cursus motor theorie in Utrecht?

Je krijgt de cursuslocatie per SMS van ons door. Je kunt er daarbij vanuit gaan dat we altijd op een locatie dicht bij een station of bushalte zitten, zodat je er makkelijk met bus of trein kan komen. Ook proberen we de theoriecursus dicht bij het CBR aan de Mississippidreef 151A in Overvecht-Noord te plannen. Zo kun je lekker snel door!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Op welke dagen vindt de cursus plaats?

Voor het plannen van de cursus motor theorie in Utrecht zijn we afhankelijk van het CBR. Of van het aantal beschikbare plaatsen voor het theorie-examen, om precies te zijn. Soms zijn die namelijk allemaal al bezet. Omdat we er natuurlijk wel voor willen zorgen dat jij meteen je examen kan doen, kan de exacte cursusdatum dus verschillen!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…