Motor Theorie Rijswijk

Zie jij jezelf al met de motor rijden? Belangrijk is om eerst het examen motor theorie in Breda af te ronden! Door je voor onze 1-daagse cursus in te schrijven, is je slagingskans optimaal. Tijdens de cursus delen we onder meer handige trucjes voor op het examen. De cursus wordt verzorgd door ervaren docenten. Er is geen betere manier om je voor te bereiden op het theorie-examen!
Theoriecursus
Selecteer een cursus
Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van iDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen TheorieLoket.nl

Zonder zorgen aan je motor theorie in Rijswijk beginnen

Volg je onze cursus motor theorie in Rijswijk? Dan hoef jij je geen zorgen over de theorie te maken! Ons doel is namelijk om je compleet te ontzorgen. Zo zit alles bijvoorbeeld ook bij de prijs van de cursus inbegrepen. Waaronder het examen, die wij voor je inplannen bij het CBR. Ook drinken, snacks en het vervoer naar het examen worden door ons verzorgd. De cursus wordt gegeven op een locatie nabij het CBR. Na afloop van de cursus ben je dus binnen no-time op de examenlocatie.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Van tevoren leren? Dat is geen must!

In onze cursus motor theorie in Rijswijk komt alles wat je moet weten aan bod! Om die reden is het ook niet noodzakelijk om van tevoren te leren. Natuurlijk mag dat wel, maar ook zonder te leren heb je een grote slagingskans. De cursus begint in de ochtend, zodat je fris bent en alle informatie goed opneemt. Dezelfde middag begin je aan het examen. Het voordeel daarvan is dat je de theorie nog goed kent.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Waarom een cursus motor theorie in Rijswijk volgen?

Vind jij het lastig om theorie uit de boeken te onthouden? Of vind je het moeilijk om je te concentreren? Dat is geen reden om je motorrijbewijs niet te halen! Dankzij onze cursus motor theorie in Rijswijk kan ook jij voor de theorie slagen. Tijdens de 1-daagse cursus brengen we je alle kennis bij die je nodig hebt om te slagen. Daarnaast geven we je handige ezelsbruggetjes. Op die manier profiteer je van een optimale slagingskans. Zelfs als je normaal gesproken moeite hebt met het leren van theorie.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Meld je gemakkelijk aan voor de cursus motor theorie in Rijswijk

Kun je niet wachten om op de motor te toeren? Meld je dan snel aan voor onze cursus motor theorie in Rijswijk! Je kunt je gemakkelijk aanmelden via onze website. Bij het aanmelden vragen we je om een voorkeursdatum op te geven. We proberen op die datum een examen bij het CBR in te plannen. De definitieve datum van de cursus en het examen ontvang je per mail.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

10+ Locaties

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda