Motor Theorie Deventer

Heb jij plannen om je motorrijbewijs te halen? Dan zul je ook moeten slagen voor de motor theorie in Deventer! Veel mensen vinden de theorie het lastigste onderdeel. Theorieloket biedt een cursus aan om jou te helpen slagen. Daarbij delen we handige ezelsbruggetjes, in plaats van dat we de lesstof eindeloos herhalen. Dankzij die ezelsbruggetjes kun je dezelfde dag nog slagen voor je motor theorie in Deventer.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theorieloket Geslaagden

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Hoe verloopt de cursus motor theorie in Deventer?

Onze dagcursus begint altijd vroeg in de ochtend, rond 7:00 uur. Zo hebben onze docenten alle tijd om handige tips met je te delen. Tijdens de cursus bieden we je ook drinken en zoetigheid aan. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Zodra de cursus erop zit, ben je klaar om vol vertrouwen aan het examen te beginnen. Samen met de andere deelnemers reis je naar het CBR af.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Het leren van de theorie is niet vereist

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om de motor theorie in Deventer goed te leren. Dat is echter geen vereiste. Dankzij onze ezelsbruggetjes weet je namelijk welke antwoorden je op het examen moet kiezen. We hebben veel vertrouwen in onze eigen cursus. Om die reden bieden we je ook een 10+ Locaties. Veel van onze deelnemers slagen zelfs met 0 fouten.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Waarom kies jij voor onze cursus motor theorie in Deventer?

Heb je moeite met het leren van de theorie? Dan helpen wij je om alsnog te slagen. De cursus en het examen nemen slechts één dag in beslag. Zo houd je meer tijd over voor leuke dingen, werk of je studie. Kies je voor onze cursus, dan word je bovendien volledig ontzorgd. Wij vragen het examen aan en regelen drinken, zoetigheid en vervoer naar het CBR.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Meld je vandaag nog aan!

Wil jij je motor theorie in Deventer op je gemak halen? Dan raden we je aan om je vandaag nog aan te melden. Bij je aanmelding geef je een voorkeursdatum aan. Afhankelijk van de drukte bij het CBR, kan de daadwerkelijke datum iets afwijken. In onze bevestigingsmail vind je de definitieve datum van de cursus en het examen.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…