Motor Theorie Den Haag

Wil jij ‘s zomers op de motor naar je werk? Dan moet je uiteraard wel in het bezit zijn van een rijbewijs! Theorieloket helpt je om voor de motor theorie in Den Haag te slagen. Dankzij onze 1-daagse cursus ben je optimaal voorbereid op het examen. Gedurende de cursus komt de theorie uitgebreid aan bod, maar daarnaast delen we ook handige ezelsbruggetjes. De cursus begint ‘s ochtends en eindigt in de middag. Na de cursus vertrek je samen met de overige deelnemers naar het CBR.
Theoriecursus
Selecteer een cursus
Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van iDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen TheorieLoket.nl

Wij ontzorgen je volledig bij je motor theorie in Den Haag

Met onze cursus motor theorie in Den Haag hoef jij je nergens zorgen over te maken! Wij plannen het examen voor je in. Bovendien verzorgen we ook het vervoer naar de examenlocatie. Je hoeft zelfs geen eten en drinken mee te nemen naar de cursus. Wij bieden alle deelnemers namelijk verschillende hapjes en drankjes aan. Daar hoef je niet meer voor te betalen, want dit zit bij de cursus inbegrepen.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Thuis studeren hoeft niet

Na het volgen van de cursus motor theorie in Den Haag ben je optimaal voorbereid op het examen. Alhoewel het geen kwaad kan, is leren voor het examen geen must. Direct na de cursus reis je af naar het CBR. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je de kennis in de tussentijd vergeet. Omdat je alle theorie pas hebt doorgenomen, is je slagingskans erg groot.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Wanneer kies je voor een cursus motor theorie in Den Haag?

Ben jij iemand die moeilijk uit de boeken leert? Lukt het je maar niet om de theorie te onthouden? Dan biedt Theorieloket je de oplossing! Tijdens de cursus motor theorie in Den Haag geven we je veel handige tips mee. De cursus wordt daarnaast gegeven door ervaren docenten. Daardoor ben je optimaal voorbereid op het examen. Bovendien ontzorgen we je volledig, om zoveel mogelijk zenuwen weg te nemen. Met onze hulp kun je vol vertrouwen aan het examen beginnen!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Schrijf je in voor de cursus motor theorie in Den Haag

Kun je niet wachten om op de motor te stappen? Meld je dan vandaag nog aan voor de cursus motor theorie in Den Haag! Je kunt je gemakkelijk online aanmelden. Bij je aanmelding kun je een voorkeursdatum aan ons doorgeven. Wij proberen het examen op die datum in te plannen. In sommige gevallen is het helaas niet mogelijk om het examen op de voorkeursdatum in te plannen. We laten je per mail weten wat de definitieve datum van de cursus en het examen is.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

10+ Locaties

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda