Motor Theorie Barendrecht

Theoriecursus
Selecteer een cursus
Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van iDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen TheorieLoket.nl

Stap jij het liefst deze zomer nog je motor op? Wij helpen je om in één dag de motor theorie in Barendrecht te behalen. Bij Theorieloket hebben we een cursus ontwikkeld waarmee je slagingskans maximaal wordt. Dankzij onze hulp hoef je niet urenlang te leren. In plaats daarvan geven we je handige ezelsbruggetjes! Zo weet jij straks precies hoe je de examenvragen moet beantwoorden. Je kunt vol zelfvertrouwen aan het examen beginnen.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Hoe werkt een cursus motor theorie in Barendrecht?

De ezelsbruggetjes die we tijdens onze dagcursus delen, helpen je om te slagen. Zelfs als je verder niet voor het examen geleerd hebt. Op de cursuslocatie voorzien we je van zoetigheid en drankjes. Het examen wordt door ons ingepland, op dezelfde dag als de cursus. Ook het vervoer naar het CBR wordt door ons geregeld. Dit zit overigens allemaal bij de prijs van de cursus inbegrepen.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Slagen met onze tips

Met onze tips slaag je zeker voor de motor theorie in Barendrecht. Omdat de cursus en het examen op dezelfde dag plaatsvinden, onthoud je de tips goed. Zo weet je tijdens het examen precies hoe je de verschillende vragen moet beantwoorden. Omdat we zoveel vertrouwen in onze cursus hebben, bieden we je een 10+ Locaties.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

De voordelen van onze dagcursus

Er zijn veel mensen die het lastig vinden om de theorie te leren. Herken jij jezelf daarin of wil je simpelweg niet te veel tijd kwijt zijn? Dan helpt onze cursus je om zonder te leren voor het examen te slagen! Eventueel kun je natuurlijk leren, maar dit hoeft niet. Wij bieden je een maximale slagingskans. Daarnaast bieden we je een goede service en wordt alles voor je geregeld.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Tijd om je aan te melden!

Wil jij met zekerheid slagen voor de motor theorie in Barendrecht? Meld je dan zo snel mogelijk aan voor onze dagcursus. Wij proberen het examen in te plannen op jouw voorkeursdatum. Zodra je een bevestigingsmail ontvangt, is de datum van het cursus en het examen definitief. In de ochtend vindt de cursus plaats en in de middag begin je aan het examen.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

10+ Locaties

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda