Motor theorie Amsterdam

Wil jij je motor theorie in Amsterdam in 1 dag halen? Volg dan onze theoriecursus en je bent bijna altijd geslaagd voor je examen. Meld je nu aan!

Theoriecursus en examen in 1 dag

Bij TheorieLoket.nl zorgen we ervoor dat je na de cursus motor theorie in Amsterdam direct door kan naar het CBR om je theorie-examen te maken. Je zit dan nog lekker in de materie. Je hebt alles van de theoriecursus nog vers in je geheugen. Daardoor maak je het examen beter en vergroot je de kans dat je in één keer slaagt!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theorieloket Geslaagden

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Wat kan ik tijdens de theoriecursus verwachten?

Tijdens de cursus motor theorie in Amsterdam leggen we je eerst alle theorie uit. Duidelijk en met praktijkvoorbeelden. Daarmee zie je namelijk meteen hoe je alle regels moet toepassen en krijg je inzicht in wat er op het examen van je verwacht wordt. Vervolgens oefen je onder professionele begeleiding met echte examenvragen en ga je door naar het CBR!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Moet ik het theorie-examen aanvragen?

Bij TheorieLoket.nl weten we dat je je examen beter maakt als je je volledig kunt concentreren. Als je je nergens druk over hoeft te maken. Daarom regelen we alles voor je. Van het aanvragen van het theorie-examen tot aan eten, drinken en eventueel vervoer naar het CBR Examencentrum in Amsterdam Nieuw-West. Lekker makkelijk!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Wanneer is de cursus motor theorie in Amsterdam?

Wanneer de cursus motor theorie in Amsterdam wordt gegeven, hangt af van het aantal beschikbare examenplekken. We willen natuurlijk wel dat jij na de theoriecursus meteen je examen kan doen en in 1 dag slaagt. Mocht er niet genoeg plek zijn bij het CBR, dan nemen we even contact met je op om een nieuwe datum voor de cursus te plannen.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Waar moet ik zijn voor de cursus?

Ook de locaties van onze cursus motor theorie in Amsterdam verschillen nog wel eens. We laten je daarom altijd even in een SMSje weten waar je precies moet zijn. Het liefst op een plek dicht bij het CBR aan de Naritaweg 150 (vlakbij station Amsterdam Sloterdijk), maar de in ieder geval altijd op een locatie dicht bij een station of bushalte. Handig!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…