Cursus auto theorie Haarlem

Wil je graag in een korte tijd voor de theorie voor de auto slagen? Meld je aan bij Theorieloket.nl en volg onze cursus auto theorie in Haarlem. In één dag leer je de theorie en leg je aansluitend het CBR examen af. Met onze formule vergroot je jouw slagingskans en slaag je in één keer voor de theorie!
Theoriecursus
Selecteer een cursus
Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van iDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen TheorieLoket.nl

Wat houdt onze cursus auto theorie in Haarlem in?

De cursus auto theorie in Haarlem volg je in een enkele dag. Dit is inclusief het afleggen van het bijbehorende CBR examen. Vaak begin je in de vroege ochtend al met het leren van de theorie. We leggen hierbij de focus op oefenen en laten je daarom ook snel zelf aan de slag gaan. Verder bieden we jou:

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Hoe werkt het leren van de theorie in één dag?

Tijdens onze cursus auto theorie in Haarlem leer je in de ochtend alles wat je moet weten. De instructeur vertelt je kort de nodige informatie over de theorie. Dit bestaat voornamelijk uit ezelsbruggetjes. Deze handig informatie combineren we met uitgebreid oefenen met examenvragen. Zo onthoud je gemakkelijk de nodige informatie en weet je precies wat je moet doen bij het examen.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Wanneer begin ik met de cursus?

Je begint met de cursus op het eerstvolgende mogelijke moment nadat je jezelf bij ons aanmeldt. Meld jezelf aan bij Theorieloket.nl en we kijken samen naar de eerstvolgende mogelijkheid. Dit kan variëren, omdat er voldoende plek moet zijn bij het CBR. Dit is omdat we jou het examen op dezelfde dag als de cursus willen laten afleggen. Het is namelijk zonde als je kennis verloren gaat.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Waar volg ik de cursus en leg ik het examen af?

Onze cursus auto theorie in Haarlem volg je vanzelfsprekend in Haarlem. Het aaneensluitende CBR examen leg je af bij een CBR examencentrum in de buurt. Als het mogelijk is, is dit vaak op loopafstand van de cursuslocatie. We lopen dan vaak even met je mee, zodat je ontspannen aan je examen kunt beginnen. Is het niet op loopafstand? Dan regelen wij vervoer voor je.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Cursus auto theorie in Haarlem bij Theorieloket.nl

Bij Theorieloket.nl bieden we je niet alleen een hoge slagingskans, maar ook een ontspannen examendag. Je gebruikt je vers opgedane kennis direct. Hierdoor slaag je sneller en hoef jij je nergens meer zorgen over te maken.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

10+ Locaties

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda