Cursus auto theorie Utrecht

Met de slimme methodes uit onze cursus auto theorie in Utrecht slaag je altijd in één dag voor je examen. Meld je dus snel aan bij TheorieLoket.nl!

Slaag ook in één keer

Bij TheorieLoket.nl slaag je bijna altijd in één keer voor je theorie-examen. Dat komt omdat je tijdens de cursus niet alle verkeersregels hoeft te stampen, maar slimme ezelsbruggetjes leert waarmee je die regels beter onthoudt en direct goed kunt toepassen. Dat werkt beter dan het lezen van een theorieboek en is nog leuker ook!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theorieloket Geslaagden

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Hoe werkt het?

Heel simpel. We beginnen ‘s ochtends vroeg met de theoriecursus in Utrecht. We laten je kennismaken met onze handige ezelsbruggetjes en gaan dan er dan direct mee oefenen door verschillende examenvragen te maken. Zo krijg je de theorie snel onder de knie en kun je direct door naar het CBR voor je theorie-examen.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Is er een examen na de theoriecursus?

Ja! Na de cursus auto theorie in Utrecht gaan we met alle deelnemers naar het CBR om het examen te maken. Daardoor heb je alles wat je geleerd hebt tijdens de cursus nog goed in je hoofd zitten en is de kans heel groot dat je in één keer slaagt. Als je eerst drie weken moet wachten, ben je namelijk misschien de helft alweer vergeten!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Wanneer kan ik de cursus volgen?

Je kunt je aanmelden voor de cursus als je nog moet beginnen met rijlessen of als je al een tijdje bezig bent. Maar in ieder geval vóór je praktijkexamen. Omdat we direct een examen achter de theoriecursus plannen, zijn we wel afhankelijk van het aantal beschikbare examenplekken bij het CBR. De exacte cursusdatum kan dus verschillen.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Waar is de cursus auto theorie in Utrecht?

We geven de cursus auto theorie in Utrecht op verschillende plekken. Maar wel altijd op een locatie dicht bij een station of bushalte en bij voorkeur vlak bij CBR Examencentrum aan de Mississippidreef 151. Zijn we op loopafstand van de examenlocatie? Dan wandelen we samen die kant op. Niet op loopafstand? Dan regelen wij het vervoer naar het CBR.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…