Auto Theorie Rotterdam

Theoriecursus
Selecteer een cursus
Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van iDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen TheorieLoket.nl

Jouw auto theorie in Rotterdam binnen één dag in the pocket? De 1-daagse cursus van Theorieloket maakt het mogelijk. Tijdens de cursus zul je de beste ezelsbruggetjes en tips meekrijgen, zodat jouw slagingskans aanzienlijk wordt verhoogd. Na de cursus zul je zonder zorgen starten aan jouw examen auto theorie in Rotterdam!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Jouw auto theorie in Rotterdam wordt geregeld

Kies je voor onze 1-daagse cursus? Dan zorgen wij dat alles voor jouw auto theorie in Rotterdam geregeld is. Denk daarbij aan de aanmelding bij het CBR, vervoer naar de examenlocatie, lesmateriaal en snacks of drankjes. Door een relaxte omgeving zul je meer opvangen en dan ben je extra ready voor jouw examen auto theorie in Rotterdam. De locatie van de 1-daagse cursus is dicht bij het CBR. Dan ben je gelijk al een beetje bekend met de examenlocatie.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Is voorbereiding noodzakelijk?

Voor onze 1-daagse cursus auto theorie in Rotterdam is het niet noodzakelijk om je voor te bereiden, maar het kan uiteraard geen kwaad. Met het volgen van onze cursus kun je in principe direct slagen voor het examen. We beginnen lekker vroeg in de ochtend, zodat je fris kunt beginnen met leren. Klaar met de intensieve cursus? Dan vertrek je met alle deelnemers richting het CBR om het examen auto theorie in Rotterdam af te leggen.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Kies voor de 1-daagse cursus van Theorieloket

Wil jij een zo hoog mogelijke slagingskans? Maak dan gebruik van onze 1-daagse cursus om jouw examen auto theorie in Rotterdam te behalen. We zullen jou in een korte, maar krachtige cursus alles uitleggen op een goed bereikbare locatie. Je hoeft je geen zorgen te maken, want alles is voor je geregeld. Dat betekent dat jij je volledig kunt focussen op jouw auto theorie in Rotterdam.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Aanmelden voor de auto theorie in Rotterdam?

Wacht niet langer en meld je aan voor een theoriecursus van Theorieloket. Door het volgen van onze cursus zul je een hoge slagingskans hebben! Bij een aanmelding kun je aangeven wat jouw voorkeursdatum is. Uiteraard plannen we graag op de gewenste datum. Toch kan het voorkomen dat wij genoodzaakt zijn de datum te wijzigen. Dat komt in de meeste gevallen door een examentekort bij het CBR. De definitieve datum zul je krijgen in een bevestigingsmail van ons.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

10+ Locaties

Amsterdam

Leeuwarden

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda