Cursus auto theorie Amsterdam

Meld je aan bij TheorieLoket.nl voor een cursus auto theorie in Amsterdam en haal direct daarna je examen. Zo slaag je gewoon in één dag!

In één keer slagen

Bij Theorieloket.nl helpen we je in één keer slagen voor je theorie-examen. Hoe? Door je slimme ezelsbruggetjes te leren in plaats van een lange lijst met feiten en verkeersregels. Daardoor kun je de theorie sneller leren en beter onthouden. Bovendien kun je die kennis zo ook makkelijker toepassen tijdens de inzichtsvragen.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theorieloket Geslaagden

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Wat kan ik van de theoriecursus verwachten?

Tijdens de cursus auto theorie in Amsterdam gaan we vooral actief aan de slag. We gaan kort in op de theorie en daarna ga je vooral veel oefenen met verschillende examenvragen. Zo leer je de theorie ook meteen in de praktijk te brengen. Handig, want dat moet je op het CBR examen namelijk ook doen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Waar is de cursus auto theorie in Amsterdam?

De locatie van de theoriecursus verschilt per dag. Maar we zorgen er wel altijd voor dat je er makkelijk kunt komen met de bus of trein. Bij voorkeur plannen we de cursus ook dicht bij het CBR aan de Naritaweg 150, vlakbij station Amsterdam Sloterdijk. Zo kun je makkelijk direct door naar je examen – en anders regelen wij vervoer voor je!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Wanneer is de cursus?

Als je je auto theorie in Amsterdam wilt halen, dan ben je afhankelijk van de beschikbare plekken bij het CBR. Soms zijn er nog genoeg plekken, maar het kan ook zijn dat we toch samen even andere datum inplannen omdat je anders niet meteen je examen kunt maken na de cursus. En dat zou natuurlijk wel zonde zijn!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Geslaagden Theorieloket
Theorieloket Geslaagden

Wanneer kan ik examen doen?

We zorgen ervoor dat je na de theoriecursus in Amsterdam direct het examen bij het CBR kunt maken. Dat is wel zo fijn, want je hebt dan alle ezelsbruggetjes nog goed in je hoofd zitten en daardoor maak je het examen over het algemeen ook beter. Op die manier slaag je dus bijna altijd in één keer voor je theorie-examen.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…