Locaties

Ook je theorie in 1 dag halen? Dat kan. We geven onze theoriecursus op verschillende locaties door heel Nederland. Altijd bij jou in de buurt!
5/5
5/5
5/5
5/5

Altijd goed bereikbaar

Al onze cursuslocaties zijn goed bereikbaar met het OV, elke cursuslocaties is dichtbij een station of een bushalte gelegen. Lekker makkelijk bereikbaar!

 

 En als het even kan, proberen wij jou cursus ook nog vlakbij het CBR te geven. Lukt dat niet, dan regelen wij vervoer naar het examencentrum toe. Wel zo fijn als je (nog ) geen rijbewijs hebt.

gallerij 3

Amsterdam

Wil jij je auto, scooter of motor theorie in 1 dag halen in Amsterdam? Dat kan!

 

Onze locatie is vlakbij het CBR examencentrum. Ben je mooi snel thuis om te vieren dat  je theorie in de pocket heb. 

Utrecht

Met onze 1-daagse theoriecursus in Utrecht haal jij in 1 dag je auto, motor of scooter theorie. In de ochtend leren wij je de theorie makkelijk en snel aan de hand van ezelsbruggetjes. 

En maak je diezelfde middag nog je theorie examen op het CBR. Zo is je slagingskans het grootst!

Arnhem

Wil jij je auto, motor en scooter in Arnhem halen? Met de theoriecursus van Theorieloket vergroot jij je slagingskans aanzienlijk! 

Wij leren je namelijk alles wat je nodig hebt om te kunnen slagen voor je theorie examen en veilig de weg op te kunnen. Voor al je theorieën snel en makkelijk te halen ben je bij Theorieloket op het juiste adres!

Barendrecht

Vol vertrouwen je auto theorie examen afleggen? Volg dan onze theoriecursus in Barendrecht. 

D.m.v. slimme ezelsbruggetjes, praktijkvoorbeelden en een hoop oefenvragen zorgen wij ervoor dat jij de theorie snel en goed onder de knie hebt. Dit doen wij ook voor de motor en de scooter theorie.

Deventer

Ja, we geven onze slimme theoriecursus ook in Deventer. Zo kan jij dus makkelijk en snel je auto theorie in Deventer behalen. 

Maar je kan bij ons natuurlijk ook terecht  voor je motor of scooter theorie in Deventer. Altijd met duidelijke uitleg, echte praktijkvoorbeelden en handige oefenvragen.

Rotterdam

Voor de auto theorie cursus kan je ook terecht op onze locatie in Rotterdam , maar je kunt hier uiteraard ook terecht voor een dagcursus motor theorie. 

En als je in één keer je bromfiets theorie-examen wilt halen, dan volg je onze cursus scooter theorie in Rotterdam. Let op: na de cursus maak je je examen bij het CBR in Rotterdam!

Breda

Ja, onze slimme theoriecursus is ook te vinden in Breda. Zo kun je dus makkelijk en snel je auto theorie in Breda behalen. 

Maar kan je er natuurlijk ook slagen voor je motor theorie. Of een cursus scooter theorie in Breda volgen. Altijd met duidelijke uitleg, echte praktijkvoorbeelden en handige oefenvragen.

Den Haag

Voor de auto theorie cursus kan je ook terecht op onze locatie in Den Haag, maar je kunt hier uiteraard ook terecht voor een dagcursus motor theorie. 

En als je in één keer je bromfiets theorie-examen wilt halen, dan volg je onze cursus scooter theorie in Den Haag. Let op: na de cursus maak je je examen bij het CBR in Rijswijk!

Rijswijk

Ook op onze locatie in Rijswijk kan jij bij ons  terecht voor het behalen van je auto, scooter of motor theorie- examen. 

Alle theoriecursussen worden gegeven met echte praktijkvoorbeelden, handige oefenvragen en een duidelijke uitleg!

Haarlem

Voor de auto theorie cursus kan je ook terecht op onze locatie in Haarlem, maar je kunt hier uiteraard ook terecht voor een dagcursus motor theorie. 

En als je in één keer je bromfiets theorie-examen wilt halen, dan volg je onze cursus scooter theorie in Haarlem. Let op: na de cursus maak je je examen bij het CBR in Haarlem!

Zwolle

Wil jij je auto theorie in Zwolle
halen? Dat kan. Ook Zwolle behoort namelijk tot onze cursuslocaties. Je kunt
met onze theoriecursussen dus ook in 1 dag je motor theorie of meteen slagen
voor je scooter theorie in Zwolle.

Lekker dicht bij. Ben je mooi snel thuis om
te vieren dat je die theorie in de pocket hebt.

 

Van A tot Z geregeld

Ongeacht voor welke theoriecursus je je aanmeldt, wij regelen alles voor je. Van wat te eten en te drinken tot het vervoer naar het CBR Examencentrum – en terug. Je hoeft je op de cursusdag dus nergens meer druk over te maken. Je kunt je gewoon helemaal focussen op het leren van de theorie. Zo ga je vol zelfvertrouwen het examen in. Zeker weten.

Tijdens het aanmelden kunnen de cursisten ook kiezen uit andere locaties die hier niet bij staan zoals..

 

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Eindhoven, Enschede, Goes, Groningen, Hoogeveen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Schelluinen (Gornichem), Tilburg, Venlo

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen