Locaties

Ook je theorie in 1 dag halen? Dat kan. We geven onze theoriecursus op verschillende locaties door heel Nederland. Altijd bij jou in de buurt!
5/5
5/5
5/5
5/5

Altijd goed bereikbaar

Al onze cursuslocaties zijn dicht bij een station. Of met een bushalte voor de deur. Je kunt er dus altijd gewoon met het OV komen. Lekker makkelijk. En als het even kan, proberen we jouw cursus ook nog vlak bij het CBR te geven. Lukt dat niet, dan regelen wij vervoer naar het examencentrum toe. Wel zo fijn als je (nog) geen rijbewijs hebt.

gallerij 3

Amsterdam

Wil jij je auto theorie in Amsterdam halen? Dat kan. Onze locatie is vlakbij het CBR. Je kunt met onze theoriecursussen ook in 1 dag je motor theorie in Amsterdam halen of meteen slagen voor je scooter theorie in Amsterdam. Ben je mooi snel thuis om te vieren dat je die theorie in de pocket hebt.

Utrecht

Met onze 1-daagse theoriecursus in Utrecht haal jij in 1 dag je auto theorie, motor theorie of scooter theorie. In de ochtend leren we je de theorie écht goed aan de hand van ezelsbruggetjes. Diezelfde middag maak je het examen op het CBR. Zo is je slagingskans het grootst.

Arnhem

Wil jij je auto theorie in Arnhem halen? Met de cursus van Theorieloket vergroot je je slagingskans aanzienlijk. We leren je namelijk alles wat je nodig hebt om het examen te halen én veilig de weg op te kunnen. Niet alleen voor de auto theorie, maar ook voor motor of scooter theorie ben je bij ons aan het juiste adres.

Barendrecht

Vol vertrouwen het auto theorie examen afleggen? Volg dan onze theoriecursus in Barendrecht. Met slimme ezelsbruggetjes, praktijkvoorbeelden en een hoop oefenvragen zorgen we ervoor dat jij de theorie snel en goed onder de knie hebt. Dat doen we ook voor de motor theorie en de scooter theorie.

Deventer

Ja, we geven onze slimme theoriecursus in Deventer. Zo kun je dus makkelijk en snel je auto theorie in Deventer halen. Maar je kan natuurlijk slagen voor je motor theorie in Deventer. Of een cursus scooter theorie in Deventer volgen. Altijd met duidelijke uitleg, echte praktijkvoorbeelden en handige oefenvragen.

Rotterdam

We geven momenteel een cursus voor de auto theorie in Rotterdam, maar je kunt uiteraard ook bij ons terecht voor een dagcursus motor theorie in Rotterdam. En als je in één keer je bromfiets theorie-examen wilt halen, dan volg je onze cursus scooter theorie in Rotterdam. Let op: na de cursus maak je je examen bij het CBR in Rotterdam!

Breda

Ja, we geven onze slimme theoriecursus in Breda. Zo kun je dus makkelijk en snel je auto theorie in Breda halen. Maar je kan natuurlijk slagen voor je motor theorie in Breda. Of een cursus scooter theorie in Breda volgen. Altijd met duidelijke uitleg, echte praktijkvoorbeelden en handige oefenvragen.

Den Haag

We geven momenteel een cursus voor de auto theorie in Den Haag, maar je kunt uiteraard ook bij ons terecht voor een dagcursus motor theorie in Den Haag. En als je in één keer je bromfiets theorie-examen wilt halen, dan volg je onze cursus scooter theorie in Den Haag. Let op: na de cursus maak je je examen bij het CBR in Rijswijk!

Rijswijk

Ja, we geven onze slimme theoriecursus in Rijswijk. Zo kun je dus makkelijk en snel je auto theorie in Rijswijk halen. Maar je kan natuurlijk slagen voor je motor theorie in Rijswijk. Of een cursus scooter theorie in Rijswijk volgen. Altijd met duidelijke uitleg, echte praktijkvoorbeelden en handige oefenvragen.

Haarlem

We geven momenteel een cursus voor de auto theorie in Haarlem, maar je kunt uiteraard ook bij ons terecht voor een dagcursus motor theorie in Haarlem. En als je in één keer je bromfiets theorie-examen wilt halen, dan volg je onze cursus scooter theorie in Haarlem. Let op: na de cursus maak je je examen bij het CBR in Haarlem!

Zwolle

Wil jij je auto theorie in Zwolle halen? Dat kan. Ook Zwolle behoort namelijk tot onze cursuslocaties. Je kunt met onze theoriecursussen dus ook in 1 dag je motor theorie in Zwolle halen of meteen slagen voor je scooter theorie in Zwolle. Lekker dicht bij. Ben je mooi snel thuis om te vieren dat je die theorie in de pocket hebt.

Van A tot Z geregeld

Ongeacht voor welke theoriecursus je je aanmeldt, wij regelen alles voor je. Van wat te eten en te drinken tot het vervoer naar het CBR Examencentrum – en terug. Je hoeft je op de cursusdag dus nergens meer druk over te maken. Je kunt je gewoon helemaal focussen op het leren van de theorie. Zo ga je vol zelfvertrouwen het examen in. Zeker weten.

Reviews

269605500 1807504946107731 8872214479278929064 n
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
132629785 10158899773374320 5270708332426763351 n
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
83896875 2578694048919914 1810991119480127488 n 1
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen