Auto theorie in 1 dag

Bereid je voor op succes met onze ééndaagse auto theoriecursus, gevolgd door het CBR-examen. Je hebt geen voorbereidingstijd of studieboeken nodig; wij zorgen ervoor dat je je auto theorie in 1 dag kunt halen.

Snel je auto theorie halen? Auto theorie in 1 dag is mogelijk!

Als je op zoek bent naar een manier om snel je auto theorie te halen, kun je dit bij ons in slechts één dag doen! Onze cursus biedt alle nodige informatie om te slagen voor het auto theorie-examen, met behulp van een bewezen effectieve methode voor snelle opname en retentie.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Auto theorie in 1 dag

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

De Auto Theoriecursus van 1 Dag

In deze cursus komen alle thema’s aan bod die in het auto theorie-examen worden behandeld. We bespreken alles van verkeersregels tot verkeersinzicht en gevaarherkenning.

De lessen zijn interactief en de stof wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd. Daarnaast bieden we toegang tot online oefenexamens, zodat je kunt wennen aan de vraagstelling en je kennis kunt testen.

een Auto theorie in 1 dag
na het Halen van je Auto Theorie in 1 Dag

Wat te doen na het Halen van je Auto Theorie in 1 Dag

Nadat je je auto theorie hebt gehaald, kun je starten met rijlessen. Je leert hoe je de verkeersregels in de praktijk moet toepassen en hoe je veilig en vol vertrouwen kunt rijden. Met de juiste ervaring en kennis kun je uiteindelijk zelf de weg op.

Ervaringen van Klanten: Auto theorie in 1 dag

Sandra (23), Utrecht: “Toen ik hoorde over de mogelijkheid om mijn auto theorie in 1 dag te halen, was ik eerst sceptisch. Maar het team heeft me van begin tot eind ondersteund, en ik ben geslaagd! De koffie, thee, en zoetigheden waren een leuke bonus. Ik raad deze cursus zeker aan!”

Tim (19), Amsterdam: “Ik had mijn auto theorie snel nodig en kwam deze cursus tegen. Wat een geweldige ervaring! De interactieve lessen en de professionele begeleiding hielpen me om alle informatie op te nemen. Het feit dat het CBR-examen dezelfde dag was, maakte het proces heel soepel.”

Deelnemers Auto theorie in 1 dag
Aanmelden voor Theoriecursus Barendrecht

Meld je nu aan voor de cursus Auto theorie in 1 dag

Waar je ook woont, er is bijna altijd wel een cursus bij jou in de buurt. Of je nu in Amsterdam, Utrecht of Den Haag woont, we zijn altijd dicht bij een station (of bushalte) en we regelen zelfs het vervoer naar het CBR. Bekijk alle locaties en meld je aan voor een cursus in jouw regio!