Auto theorie in 1 dag Rotterdam

Bij Theoriecursus Rotterdam bieden we de perfecte oplossing om snel je auto theorie te behalen, zonder urenlang te zwoegen boven de boeken.

Theoriecursus in 1 dag Rotterdam: De manier voor jouw auto theorie

Ontdek bij Theoriecursus Rotterdam hoe eenvoudig het is om je auto theorie te behalen. Met onze speciaal ontworpen eendaagse cursus en deskundige instructeurs ben je snel klaar om de weg op te gaan. Lees verder en ontdek alles wat Theorieloket.nl jou te bieden heeft!

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theoriecursus Dordrecht

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Je auto theorie in 1 dag in Rotterdam

Ben jij iemand die er niet van houdt om met de neus in de boeken te moeten. Of vind je dit geen probleem, maar ben je op zoek naar een effectieve methode om je theorie examen te halen? Dit is een belangrijke stap op weg naar het halen van je rijbewijs. Als je namelijk niet je theorie haalt, dan kun je ook niet aan de slag met je rijexamen. Wij zorgen ervoor dat je zonder problemen je theorie kunt halen. We hebben een methode ontwikkeld die dusdanig effectief is dat jij hier binnen een dag je theorie examen hebt gehaald. Met ons ga jij gegarandeerd je auto theorie in 1 dag halen in Rotterdam!

Theoriecursussen Dordrecht
Auto Scooter en Motor Theoriecursus Dordrecht

Een effectieve vorm van auto theorie in 1 dag in Rotterdam

Er zijn heel wat cursussen te vinden op het gebied van je auto theorie. Veel van deze cursussen bieden je een hoge slagingskans. Toch durven wij het wel aan je te zeggen dat je bij ons de grootste kans hebt. We hebben namelijk een methode ontwikkeld waarmee het helemaal niet nodig is om de regels te stampen. Door middel van handige ezelsbruggetjes leer jij alle regels op een hele bijzondere manier. Dit systeem leren we je bij onze cursus auto theorie in 1 dag halen in Rotterdam. Dat niet alleen, we rijden je dan ook naar het CBR toe om meteen je examen te halen!

De effectieve methode voor je theorie examen

Schrijf je vandaag nog bij ons in als jij iemand bent die graag zo snel mogelijk de theorie zou willen gaan halen. Wij hebben namelijk de methode klaarstaan waarmee ook jij zo snel mogelijk deze stap hebt genomen. Het mooie is dan dat je jezelf helemaal kunt concentreren op het behalen van je rijexamen en dat je alle theorie dan grondig in je hoofd hebt zitten. Want het halen van je theorie is misschien niet zo spannend als achter een stuur in een auto zitten, maar het is wel heel belangrijk dat je alle regeltjes goed kent!

Deelnemers van Theoriecursus Dordrecht
Aanmelden voor Theoriecursus Dordrecht

Veelgestelde vragen over de auto theorie cursus in Rotterdam

 
Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?
 
De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.
 
Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

 
Moet ik vooraf leren?

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

 
Wie reserveert het theorie-examen

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

 
Waar word de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

 
Hoe laat begint de cursus?

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.