Auto theorie in 1 dag Den Haag

Wil je op de snelste en beste manier je theorie te behalen? Kies dan voor onze auto theorie in 1 dag cursus in Den Haag.

Auto theorie in 1 dag Den Haag: De beste en snelste manier

Als je op zoek bent naar een snelle en effectieve manier om je theoretische kennis voor je rijbewijs in Den Haag op te doen, dan hoef je niet verder te zoeken. Onze cursus is speciaal ontworpen om je in slechts één dag voor te bereiden op het auto theorie-examen, zodat je daarna met vertrouwen richting je praktijkexamen kan werken.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Theoriecursus Dordrecht

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je een factuur voor de afgenomen cursus.

Meer dan 10.000+ studenten gingen je voor…

Reviews

Profiel Marike
5/5
“De docent is echt amazing!! Dit was de derde keer dat ik het theorie-examen moest afleggen en deze cursus heeft alle verschil gemaakt. Daarbij ben je samen met de groep en dat helpt ook. Een aanrader voor iedereen.”
Marike
Profiel Jascha
5/5
“Fantastisch!!!! In één keer gehaald, het was niet alleen antwoorden stampen maar een zeer leerzame ochtend! Te gek.”
Jascha
Profiel Josefien
5/5
“Ik ben geslaagd en onwijs blij. Ontzettend blij met deze onwijze hulp en ondersteuning. Ik had het zonder de les niet gered!”
Josefien
Profiel Lotte
5/5
“Geslaagd na een duidelijke en heldere uitleg. Dit is de beste voorbereiding voor het halen van je theorie. Alle onderwerpen worden goed doorlopen. Top!”
Lotte
Profiel Julia
5/5
“Wat een lessen!! Ik kan het iedereen aanraden. De docent is super gepassioneerd en beantwoord al je vragen. Ik ben van de eerste keer geslaagd!!!”
Ann
Profiel Narinder
5/5
“In 1 keer mijn theorie examen gehaald. Echt een aanrader voor iedereen. Super goedkoop. Professionele begeleiding, handige tips en ezel bruggetjes en vooral gezellige sfeer in de klas. TheorieLoket je bent in 1 woord GEWELDIG”
Narinder
Profiel Marit
5/5
“De docent legt met een tomeloze energie de theoriestof op een grappige en heel duidelijke manier uit. Herhaling, herhaling, herhaling. Respect voor deze man! Zou de cursus iedereen aanraden. Geslaagd! :-D”
Marit
Profiel Naveen
5/5
“Lekker geslaagd door de docent, 1 van de best mensen die mensen voorbereiden op het theorie examen voor de auto. Als je je theorie wilt halen ga naar deze man. Hij legt alles letterlijk en grappig uit wat er in de examen komt.”
Naveen

Je auto theorie in 1 dag in Den Haag halen

Ben jij op zoek naar een goede cursus om snel je theorie mee te leren? Als jij je rijexamen wil gaan doen, dan is het verplicht om eerst je theorie examen met succes af te leggen. We adviseren je dan ook om eens een kijkje op onze website te komen nemen, zodat je hier kunt zien wat je allemaal bij onze cursus kunt verwachten. Onze auto theorie in 1 dag in Den Haag cursus is niet alleen maar een dag onze theorie leren, we begeleiden je ook naar je theorie examen toe. De kosten voor onze cursus zijn overigens wel exclusief de kosten voor het theorie examen. Maar, wij zorgen er wel voor dat je ruim op tijd bij je theorie aanwezig bent.

Theoriecursussen Dordrecht
Auto Scooter en Motor Theoriecursus Dordrecht

Je auto theorie in 1 dag halen in Den Haag

Als je er geen zin in hebt om in de boeken te duiken om je theorie examen te halen, dan schrijf je jezelf gewoon in bij Theorieloket. Wij hebben een methode ontwikkeld waarmee je helemaal niet de boeken in hoeft. We baseren onze cursus namelijk niet op het stampen van materie, maar op het je leren van ezelsbruggetjes. Op deze manier krijg je alle informatie snel een eenvoudig in je hoofd en hoef je er ook niet bang voor te zijn dat je straks bij het examen voor onaangename verrassingen komt te staan. Je auto theorie in 1 dag halen in Den Haag? Wij durven je best te garanderen dat het bij ons gaat lukken!

Meer weten over Theorieloket?

Als je meer wil weten over Theorieloket en de manier waarop wij te werk gaan, dan kijk je gewoon even op onze site. Je ziet dan ook snel wanneer wij weer cursusdagen hebben en of hier nog ruimte is. Inschrijven voor onze cursus doe je daarna heel eenvoudig. Zo weet je zeker dat je ruimte hebt bij onze cursus en dat jij op weg bent om dat theorie examen in 1 keer te gaan halen! Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen!

Deelnemers van Theoriecursus Dordrecht
Aanmelden voor Theoriecursus Dordrecht

Veelgestelde vragen over auto theorie in 1 dag Den Haag

 
Ik heb me aangemeld voor een datum. Is deze direct definitief?
 
De aangegeven datum is een voorkeursdatum. Deze is niet direct definitief. Als je geen bevestingsmail hebt ontvangen, kan het zo zijn dat we een ander datum moeten inplannen. Dit komt door de examen tekort bij het CBR en dat de examendatums heel snel weg kunnen zijn. Wij maken een planning van de cursussen die wij verzorgen en daar kun jij je voor aanmelden. Indien er een examen beschikbaar is op die datum maken wij het direct in orde. Als deze er (nog) niet is dan wachten we tot die examens beschikbaar zijn. Merken we dat dit niet gebeurd, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een ander datum te kiezen waar wel gelijk een examen achter je cursus kan worden gedaan.
 
Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

We hebben nu een aanbieding; de kosten zijn €89.-  voor je theoriecursus en €37,00 voor de theorie-examen, dus in totaal betaal je € 126,-. Tijdens je aanmelding dien je een aanbetaling te doen.

 
Moet ik vooraf leren?

Bij Theorieloket hoeft u niet vooraf te leren. Natuurlijk kan het geen kwaad om vooraf door een theorieboek te bladeren.

 
Wie reserveert het theorie-examen

Bij Theorieloket regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief de drankjes en zoetigheid/CBR reservering plus het vervoer naar het CBR zelf. Het theorie-examen op dezelfde dag, wordt vooraf door ons gereserveerd na je aanmelding. Alle gegevens voor je theorie-examen ontvang je op de cursusdag.

 
Waar word de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen geruime tijd voor je theorie cursus en examen

 
Hoe laat begint de cursus?

De cursussen beginnen altijd vroeg in de ochtend, rond 7 uur. In de middaguren vertrekken we groepsgewijs richting het CBR om onze examens af te leggen, Let op! dit kan veranderen aan de hand van de cursusdag. Je krijgt 1 dag voor je cursus een sms, deze sms is leidend.